Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Fotbalistul şi-a anunţat plecarea de la FCSB! Anunţ de ultim moment: echipa lui Becali suferă o pierdere

ALERTĂ | Fotbalistul şi-a anunţat plecarea de la FCSB! Anunţ de ultim moment: echipa lui Becali suferă o pierderegalerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan (32 de ani), fotbalist înregimentat de FCSB pentru prima echipă, a adus victoria lui FCSB 2 în faţa celor de la CS Afumaţi, scor 1-0, în meciul care decide participanta la barajul pentru promovarea în Liga 2. La finalul meciului, Stan a vorbit şi despre situaţia sa contractuală, anunţând că urmează să plece de la echipa lui Gigi Becali.

Alexandru Stan şi-a anunţat plecarea de la FCSB: "Mai am contract până pe 30 iunie. Sunt liber şi voi vedea!"

Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă pe Alexandru Stan după ce fundaşul cumpărat de la Astra a fost trecut în şomaj tehnic la începutul pandemiei, alături alţi jucători, atunci când patronul FCSB a propus majorităţii fotbaliştilor renunţarea la o parte din bani pe durata pandemiei de COVID-19 şi a lockdownului.

Stan nu a mai apărut în echipa FCSB de atunci, iar singurele meciuri pe care le-a jucat au fost la echipa a doua, în derby-ul cu Steaua din Liga 3 şi acum în dubla care poate duce echipa secundă a roş-albaştrilor la barajul de promovare în Liga 2. Fundaşul a vorbit, la finalul partidei în care a marcat golul victoriei, despre situaţia sa contractuală.

"Mai am contract până pe 30 iunie, sunt liber de contract şi voi vedea ce se întâmplă", a spus Alexandru Stan, la flash-interviu.

Ultimul meci pe care l-a jucat Alexnadru Stan la echipa mare a FCSB s-a înregistrat pe 1 august 2019, într-un meci din preliminariile Europa League, 2-3 cu Alashkert la Giurgiu. Atunci, fundaşul a jucat 45 de minute. De atunci, Stan nu a mai prins niciun minut în prima echipă a FCSB.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Stan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfemarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru stanplecarefcsbcontractgigi becali 

viewscnt
Articole similare