Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Gazzetta dello Sport anunţă transferul lui Ionuţ Radu! Portarul român pleacă de la Inter Milano

ALERTĂ! Gazzetta dello Sport anunţă transferul lui Ionuţ Radu! Portarul român pleacă de la Inter Milano

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (24 de ani), portarul român aflat în lotul lui Inter, se pregăteşte de plecarea de pe "Giuseppe Meazza". Gazzetta dello Sport scrie despre varianta de transfer apărută pentru fostul căpitan de la naţionala U21 a României. Antonio Conte nu i-a dat nicio şansă lui Ionuţ Radu, iar goalkeeperul e la un pas să-i părăsească pe "nerazzurri".

Inter l-a găsit pe înlocuitorul lui Samir Handanovic. Ionuţ Radu, inclus în tranzacţie

Şefii lui Inter au găsit un înlocuitor pe măsură pentru veteranul Samir Handanovic (36 de ani). Este vorba despre Marco Silvestri (30 de ani) de la Verona, iar Gazzetta dello Sport scrie că după ce îi va expira contractul, în vara lui 2022, Handanovic va fi înlocuit cu Silvestri. Slovenul Handanovic se află într-un moment slab de formă, comiţând multe erori în ultimele meciuri.

Inter l-a ochit pe Silvestri, iar pentru aducerea lui pe "Meazza" l-ar putea folosi pe Ionuţ Radu ca monedă de schimb. Silvestri o variantă mult mai accesibilă decât Juan Musso, goalekeperul lui Udinese. Potrvit sursei citate, cele două cluburi au început deja negocierile, duminică, chiar după meciul direct, Inter - Verona 1-0.

Ionuţ radu n-a prins niciun minut în acest sezon la Inter, Antonio Conte preferând să-l folosească pe Samir Handanovic în toate competiţiile în care "nerazzurrii" au fost angrenaţi, Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: ionut raduintertransferveronahandanovicsilvestri 

viewscnt
Articole similare