Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Genk transferă un alt român în locul lui Ianis Hagi! Lovitura carierei pentru un internaţional U21

ALERTĂ | Genk transferă un alt român în locul lui Ianis Hagi! Lovitura carierei pentru un internaţional U21

Stranieri

Comentarii

Genk vrea să scape de Ianis Hagi (21 de ani), care e la un pas să fie vândut definitiv la Rangers FC, dar vrea să transfere un alt fotbalist român. Vlad Dragomir (21 de ani), internaţionalul U21 de la Perugia, este dorit de formaţia belgiană. Fostul fotbalist de la Arsenal este dorit în Belgia.

Vlad Dragomir, dorit de Genk!

Vlad Dragomir a impresionat la Perugia, în liga a doua din Italia, şi ar putea face pasul spre un campionat mai puternic. După ce a participat la Europeanul U21 cu naţionala României, anul trecut, mijlocaşul român a început să joace foarte bine şi să atragă priviri. Site-ul footnews.be scrie că Genk urmăreşte atent situaţia lui Dragomir încă din ianuarie şi îl poate transfera în vară, când perioada de mercato se va deschide din nou.

Dragomir a jucat la Arsenal între 2015 şi 2018, dar n-a apucat să debuteze la echipa mare. Doar s-a antrenat de câteva ori alături de "tunari" şi a fost pe bancă la un meci din Europa League. Crescut la Timişoara, Vlad Dragomir a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Perugiei până la întreuperea cauzată de Coronavirus. Sursa citată scrie că Dragomir e dorit şi în Serie A: Genoa, Sampdoria, Empoli şi Cagliari. La Genk, Dragomir ar putea fi atras de mirajul participării în cupele europene.

Genk poate plăti trei milioane de euro pentru Vlad Dragomir, care mai are doar un an de contract cu Perugia.

Belgienii vor să scape de Ianis Hagi!

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat de Genk de la Viitorul în vara lui 2019, pentru patru milioane de euro. Fiul lui Gică Hagi a debutat în forţă, cu gol, dar a sfârşit prin a fi împrumutat la Rangers FC, după ce nu a convins. În ianuarie 2020, Rangers a oficializat împrumutul lui Ianis, care a debutat şi în Scoţia cu gol. Formaţia de pe Ibrox Park are clauză de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de cinci milioane de euro, iar Gazzetta dello Sport a scrie că urmează să fie activată.

  • 20 de meciuri a strâns Vlad Dragomir la Perugia în acest sezon, timp în care a pasat decisiv de trei ori
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului român, potrivit transfermarkt.com
  • 34 de minute a jucat Dragomir în tricoul României U21 la EURO 2019, cu Franţa şi Anglia

Afla mai multe despre: vlad dragomir genkvlad dragomir transfer genkvlad dragomir transferdragomir genk 

viewscnt
Articole similare