Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Gigi Becali le-a transmis fanilor că vinde FCSB-ul pentru 10 milioane de euro. Fanii, revoltaţi de plecarea lui Edi Iordănescu: ”Jucătorii plângeau în vestiar”

ALERTĂ | Gigi Becali le-a transmis fanilor că vinde FCSB-ul pentru 10 milioane de euro. Fanii, revoltaţi de plecarea lui Edi Iordănescu: ”Jucătorii plângeau în vestiar”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali le-a transmis suporterilor că vrea să cedeze FCSB-ului în schimbul a 10 milioane de euro, dar fără jucători.

Suporterii FCSB-ului n-au primit prea bine vestea că Edi Iordănescu a fost forţat să-şi dea demisia şi s-au strâns la cantonamentul din Berceni pentru a-şi spune nemulţumirile.

Fanii au fost foarte critici la adresa lui Gigi Becali şi patronul de la FCSB le-a transmis că este dispus să cedeze echipa în schimbul a 10 milioane de euro.

Gigi Becali ar fi dispus să renunţe la FCSB. Le-a spus suporterilor că preţul este de 10 milioane de euro

Mai mulţi suporteri din Peluza Nord, în frunte cu Gheorghe Mustaţă, s-au adunat la cantonamentul din Berceni, unde Edi Iordănescu a mers pentru a semna rezilierea contractului.

Fanii s-au declarat extrem de nemulţumiţi de faptul că Edi Iordănescu a fost forţat să-şi dea demisia, deşi rezultatele echipei sunt de partea antrenorului în vârstă de 43 de ani.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a avut o discuţie şi cu Edi Iordănescu, dar şi cu Gigi Becali, pe care l-a apelat telefonic. Cei doi s-au contrat la telefon şi Gigi Becali s-a arătat dispus să renunţe la FCSB.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Gigi Becali i-a transmis lui Gheorghe Mustaţă că este dispus să renunţe la FCSB, dar vrea să cedeze echipa pentru 10 milioane de euro.

Preţul este pentru echipă, fără să fie incluşi şi jucătorii. De asemenea, Gigi Becali le-a transmis fanilor să meargă să susţină Steaua, dacă sunt nemulţumiţi.

”I-a nenorocit, i-a bulversat pe jucători, am înţeles că plângeau în vestiar. Erau bulversaţi, pentru că era acum normalitate, s-a dus normalitatea”, a spus Gheorghe Mustaţă.

De altfel, ultraşii FCSB-ului au cerut aprobare să facă un miting în faţa palatului pe care Gigi Becali în deţine în Sectorul 1, pe Aleea Alexandru.

Suporterii au scris deja pe gardurile imobilului mesaje împotriva patronului FCSB. În aceste momente, mai mulţi poliţişti se află la palatul lui Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Nu mă interesează pe mine ce spun suporterii”

Într-o intervenţie la Telekom Sport, patronul FCSB a afirmat că nu este interesat de protestele suporterilor, deoarece echipa este afacerea lui şi pe el îl interesează să nu ajungă pe o prăpastie financiară:

"Nu prea mă interesează reacţia. Pe mine mă interesează banii mei şi afacerea mea şi fac ce mă îndrumnă Dumnezeu să fac.

Fiecare face ce vrea în casa lui. Fiecare nu e obligat să ţină cu FCSB, fiecare ţine cu cine vrea. Îi trimit la Dinamo, la Rapid, la Vaslui... Ăia care au jucat cu stadionul plin, e faliment”, a spus Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare