Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Gigi Becali s-a dat de gol şi a anunţat ce transfer vrea să facă. Lovitura pe care vrea să o dea în plină criză

ALERTĂ! Gigi Becali s-a dat de gol şi a anunţat ce transfer vrea să facă. Lovitura pe care vrea să o dea în plină criză

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că îşi doreşte să transfere la FCSB încă un fundaş central, după ce Bogdan Planic a refuzat reducerea salariului şi va fi trimit în şomaj tehnic. Becali ar vrea să-l transfere pe Chindriş, însă este nemulţumit de pretenţiile lui Valeriu Iftime.

Gigi Becali a decis să taie cu 50% salariile jucătorilor, pe motiv că finanţele clubului sunt afectate de pandemia de coronavirus. Însă nu toţi jucătorii au fost de acord cu diminuarea salariului. Unul dintre cei care au refuzat să semneze este Bogdan Planic, care mai are contract până în vară cu FCSB. În replică, Gigi Becali a anunţat că-l va trimite în şomaj tehnic, nu va mai juca titular şi este decis să transfere un fundaş central în locul său.

Gigi Becali ar vrea să-l transfere la FCSB pe Andrei Chindriş. Însă Iftime ţine la preţ

Patronul FCSB n-a renunţat la ideea de a-l transfera pe Andrei Chindriş, un fundaş central de 21 de ani care joacă la FC Botoşani. Însă Valeriu Iftime îşi doreşte cel puţin un milion de euro, în timp ce Gigi Becali nu vrea să plătească mai mult de 500.000 de euro:
"Credeţi că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei, tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Miron şi o să mă bazez pe el dacă nu o să reuşim să îl aducem pe Chindriş. Dar o să fie greu să îl mai aduc pe Chindriş pentru că Iftime ţine la pret, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulţi în transferuri, în plină criză financiară. Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că diminuez salariile la jucători, dar am un milion să dau pe Chindriş, atat cât o cere Iftime pe el, corect?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Bogdan Planic ar putea să se transfere gratis la Craiova

Fundaşul în vârstă de 28 de ani mai are contract doar până în vară cu FCSB. Există o clauză prin care mai poate sta încă in an, însă este nevoie de aprobarea ambelor părţi. Cum conflictul cu Gigi Becali este tot mai intes, şansele ca Planic să rămână se duc spre zero. 
De toată această situaţie ar putea profita Craiova. Oltenii au înaintat în iarnă o ofertă pentru Planic, dar Gigi Becali n-a fost de acord să-l cedeze pentru un milion de euro. Acum, Craiova l-ar putea transfera gratis pe Bogdan Planic. De altfel, fundaşul sârb are mai multe oferte, motiv pentru care nu mai este interesat să rămână la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare