Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Ianis Hagi, dorit de un club de tradiţie din Europa! Unde poate ajunge internaţionalul român şi ce sumă doreşte Rangers în schimbul său

ALERTĂ! Ianis Hagi, dorit de un club de tradiţie din Europa! Unde poate ajunge internaţionalul român şi ce sumă doreşte Rangers în schimbul său

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi poate ajunge la unul dintre cluburile de tradiţie din Europa.

Românul a avut un sezon fantastic pe care l-a încheiat cu cucerirea titlului alături de Rangers. Ianis ar fi fost curtat de mai multe cluburi din Europa, iar potrivit jurnaliştior italieni, el nu ar fi fost niciodată şters de pe lista de transferuri a lui Lazio. 

Totuşi mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, ar putea ajunge la Galatasaray, alături de Alexandru Cicâldău, potrivit presei din Turcia, care este citată de lalaziosiamonoi.it. Galata ar fi făcut o ofertă în valoare de 4 milioane de euro, cu jumătate de milioan mai mult faţă de suma pe care Rangers i-a plătit-o lui Genk. Propunerea clubului turc a fost respinsă, iar scoţienii ar fi solicitat 11 milioane de euro.

Ianis Hagi, sezon de vis cu Rangers

Mijlocaşul român a avut un sezon fantastic în Scoţia, unde a câştigat titlul cu Rangers, la 20 de puncte distanţă de rivala istorică Celtic. De asemenea, el a fost desemnat cel mai bun pasator din campionatul scoţian, cu 12 assist-uri.

Cariera lui Ianis Hagi s-a schimbat de când a ajuns în insulă. Hagi JR. a ajuns prima dată în Scoţia sub formă de împrumut, dar evoluţiile sale i-au determinat pe cei de la Rangers să achite clubului Genk 3,5 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia-galatasaray 

viewscnt
Articole similare