Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ în Liga I. Daniel Pancu a recunoscut că a folosit jucători cu COVID-19 în meciul cu Botoşani: "Am aflat la 2 dimineaţa"

ALERTĂ în Liga I. Daniel Pancu a recunoscut că a folosit jucători cu COVID-19 în meciul cu Botoşani: "Am aflat la 2 dimineaţa"

CSM Poli Iași

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, Poli Iaşi a pierdut la limită, scor 0-1, derby-ul Moldovei cu FC Botoşani. Fili a marcat unicul gol al partidei în minutul 90, iar Daniel Pancu a găsit explicaţia pentru eşecul echipei sale.

"După meci, cred că am vorbit singur 4-5 ore, până când, la un moment dat, pe grupul nostru am scris pe la 2 dimineaţa că dacă nu avem jucători pozitivi, avem o mare problemă.

Am jucat şi cu jucători pozitivi şi aşa s-a explicat tot ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoşani. Noi am trăit o mare dezamăgire luni seara, dar am găsit cauzele evoluţiei noastre a doua zi după meci cu prilejul testării Covid, când mai mulţi jucători, dar şi componenţi ai staff-ului tehnic au ieşit pozitiv.

Aşadar, sunt absenţe, dar revin alţii: Andrei Cristea, Ianoş Brânză, Nikos Baxevanos. Cred că un prim 11 puternic vom putea alcătui la meciul cu Gaz Metan cu toate probleme noastre. Cum să nu fie posibile 3 puncte la Mediaş? Nu ştiu ce întrebare e asta" , a declarat Daniel Pancu.

Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi se joacă duminică, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare