Experiențe împreună.
You are here:

Alertă în tenisul mondial. Toate turneele programate până la finalul lunii aprilie ar urma să fie anulate

Alertă în tenisul mondial. Toate turneele programate până la finalul lunii aprilie ar urma să fie anulate

Tenis

Comentarii

ATP, WTA şi ITF ar urma să anuleze toate turneele de tenis din următoarele şase săptămâni, până la finalul lunii aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, informează presa internaţională.

Forurile care conduc tenisul urmează să anunţe, joi, amânarea competiţiilor, decizia luată şi pe baza părerii jucătorilor, care s-au reunit în consiliile lor la Indian Wells.

Turneele ATP şi WTA de la Indian Wells, care ar fi trebuit să înceapă în această săptămână, au fost deja anulate şi aceeaşi soartă o va avea şi Miami Open, programat între 24 martie şi 4 aprilie.

De asemenea, ITF a amânat deja meciurile de FedCup din luna aprilie. Vor fi suspendate, între altele, turneele ATP de la Barcelona şi Monte Carlo, precum şi cele WTA de la Charleston şi Stuttgart.

Decizia de anulare va fi valabilă într-o primă fază până la Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac, între 1 şi 10 mai.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de Covid-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

Până în prezent, de la descoperirea coronavirusului în Wuhan (China), la finalul anului trecut, peste 118.000 de oameni din mai multe de 110 ţări au fost infectaţi.

Numărul deceselor la nivel mondial a depăşit 4.200.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe