Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Încă două cazuri de coronavirus în Liga 1: ”Aşteptăm deciziile DSP-ului”

ALERTĂ | Încă două cazuri de coronavirus în Liga 1: ”Aşteptăm deciziile DSP-ului”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a anunţat că două persoane au ieşit pozitiv la ultimele teste pentru coronavirus. În prima etapă din noul sezon, Chindia trebuie să joace la Iaşi, pe 23 august, în direct la Telekom Sport.

Pandemia de coronavirus le dă în continuare mari bătăi de cap echipelor din Liga 1. Cei de la Chindia au anunţat că au în lot două cazuri de infectare cu virusul COVID-19, depistate la ultimele teste făcute de echipă. Chindia ar trebui să joace la Poli Iaşi, pe 23 august, de la 16:00, live pe Telekom Sport 1, în prima etapă din noul sezon.

”AFC Chindia Târgovişte anunţă, cu părere de rău, că în urma testării RT-PCR din data de 19 august, dinaintea primului meci oficial al sezonului, au fost depistate două cazuri pozitive de COVID-19. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie şi aşteaptă acum deciziile Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa”, este anunţul oficial făcut de Chindia.


Potrivit noului protocol, cele două cazuri de coronavirus vor fi izolate şi restul echipe se va testa din nou. Dacă Direcţia de Sănătate Publică nu va decide ca echipa să intre în carantină, jucătorii care vor avea testele negative vor putea evolua în prima etapă din campionat.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare