Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Încă un român a semnat cu o echipă din Serie A. Anunţ oficial!

ALERTĂ | Încă un român a semnat cu o echipă din Serie A. Anunţ oficial!galerie foto

Serie A

Comentarii

Încă un român în Serie A. Vlad Oargă, un fotbalsit de doar 14 ani, a semnat cu Venezia, club din prima ligă italiană. Oargă nu e singurul fotbalist român legitimat la gruparea din Venezia, unde mai joacă alţi doi jucători din România. De vârste la fel de fragede precum Vlad Oargă.

Încă un român a semnat cu o echipă din Serie A. OFICIAL

Venezia s-a specializat în transferuri de fotbalişti români. Clubul italian a realizat transferul lui Vlad Oargă, un fotbalist român de doar 14 ani, originar din Cluj-Napoca. Oargă a jucat pentru juniorii lui U Cluj, Luceafărul Cluj şi CFR Cluj, iar prestaţiile sale au atras atenţia clubului italian, care l-a transferat prin intermediul agentului său, Cătălin Sărmăşan.

Cătălin Sărmănşan este şi cel care a anunţat mutuarea lui Vlad Oargă în Serie A, la Venezia, pe pagina sa de Facebook.

Încă un român a semnat cu o echipă din Serie A. Trei fotbalişti din România joacă la Venezia

Vlad Oargă este al treilea transfer al unui fotbalist român la Venezia, club din Serie A. Ceilalţi doi sunt Luca Popa (15 ani), un fundaş central, şi Norbert Nagy (16 ani), un atacant central. Cei trei vor juca întâi pentru grupele de juniori ale Veneziei, club care a promovat din Serie B în Serie A în sezonul trecut şi joacă pe prima scenă din Italia. Luca Popa a fost transferat de la Oradea, iar Norbert Nagy de la UTA.

Venezia e pe loc retrogradabil în Serie A după cinci etape, cu o victorie şi patru înfrângeri, în total trei puncte acumulate. Clubul italian e la prima apariţie pe prima scenă a fotbalului din Italia după 19 ani. Venezia a promovat în urma unui baraj câştigat în faţa celor de la Citadella, scor 2-1 la general. Ultima dată, Venezia a jucat în Serie A în sezonul 2001/2002.

Vlad Oargă, Luca Popa şi Norbert Nagy vor juca, în principiu, pentru Venezia U19, în campionatul Primavera.

Afla mai multe despre: vlad oargatransferserie avenezia 

viewscnt
Articole similare