Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Juventus îl vinde pe Ronaldo după eliminarea din Champions League. Ce preţ i-au stabilit starului în vârstă de 36 de ani

ALERTĂ | Juventus îl vinde pe Ronaldo după eliminarea din Champions League. Ce preţ i-au stabilit starului în vârstă de 36 de ani
Comentarii

Juventus Torino vrea să-l vândă pe Cristiano Ronaldo după ce campioana Italiei a fost eliminată de FC Porto din optimile Ligii Campionilor. Juventus vrea astfel să scape de salariul uriaş al lui Ronaldo, care, cu tot cu bonusuri, se apropie de 50 de milioane de euro brut pe sezon.

Cristiano Ronaldo şi-ar putea încheia după doar doi ani aventura în Serie A. Sport Mediaset, citat de El Mundo Deportivo, scrie că şefii lui Juventus Torino vor să-l vândă pe Cristiano Ronaldo, după ce echipa a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor. Acest eşec a lovit în finanţele clubului, care şi aşa suferă din cauza pandemiei.

Juventus vrea să-l vândă pe Cristiano Ronaldo. Ce preţ i-a stabilit

Eliminarea încă din optimile Champions League înseamnă o adevărată lovitură pentru bugetul lui Juventus Torino. Cei de la Sport Mediaset susţin că şefii clubului încearcă să echilibreze cheltuiele, mai ales că veniturile au scăzut considerabil din cauza pandemiei. În acelaşi timp, îşi doresc să păstreze echipa la un înalt nivel de performanţă.

”Victimă” acestei reforme ar fi şi Cristiano Ronaldo, care ar putea pleca după doar doi ani la Juventus. Jurnaliştii italieni susţin că oficialii campioanei Italiei vor să scape de salariul lui Cristiano Ronaldo, care brut înseamnă în jur de 50 de milioane de euro.

Juventus i-a stabilit chiar şi un preţ lui Cristiano Ronaldo, 60 de milioane de euro.

Care ar putea fi următoarea destinaţie a lui Cristiano Ronaldo

Vânzarea lui Cristiano Ronaldo nu este o operaţiune prea uşoară. Jucătorul portughez a împlinit 36 de ani, o vârstă care nu-l face atât de atractiv, în ciuda faptului că arată în continuare un nivel excelent. Ar exista totuşi câteva opţiuni, scrie El Mundo Deportivo.

Una dintre ele este Manchester United, o echipă de care Cristiano Ronaldo este ataşat sufleteşte. Este primul gigant din Europa la care a evoluat. United a încercat şi în vara trecută să-l transfere pe Ronaldo, însă fără prea mult succes. De partea cealaltă, starul portughez a spus de-a lungul timpului că şi-ar dori la un moment dat să revină pe Old Trafford.

Momentul ar fi potrivit pentru ambele părţi. Manchester United are nevoie de un atacant, deoarece Cavani urmează să plece

O altă opţiune pentru Ronaldo ar fi PSG. Campioana Franţei şi-ar dori să-l transfere pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea fi a doua opţiune. Însă orice negociere ar pica dacă Mbappe va fi de acord să semneze prelungirea contractului. Caz în care PSG nu şi-ar permite financiar să susţină salariile unor staruri precum Messi/Ronaldo, Mbappe şi Neymar.

Ronaldo ar avea şi opţiunea să revină la Real Madrid, acolo unde a atins cele mai importante performanţe din carieră. Echipa antrenată de Zidane a suferit serios după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus şi fanii ar fi încântaţi de o astfel de revenire. În acelaşi timp, Florentino Perez ar dori să-l transfere pe Haaland, noua senzaţie a fotbalului mondial.

O altă variantă pentru Ronaldo ar fi una exotică, Inter Miami. Clubul deţinut de David Beckham şi-ar dori un jucător precum Ronaldo sau Messi, care ar însemna adevărate lovituri de imagine. De altfel, David Beckham a recunoscut că este tentat de o astfel de variantă.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare