Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la CFR Cluj! Campioana României a anunţat că Ţucudean ia o pauză de la fotbal: ”Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate”

Alertă la CFR Cluj! Campioana României a anunţat că Ţucudean ia o pauză de la fotbal: ”Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate”

CFR Cluj

Comentarii

Problemele continuă pentru George Ţucudean. Dacă, în ultimele luni, atacantul CFR-ului a stat departe de gazon şi a fost supus de două ori unor intervenţii chirurgicale, acum, campioana României a anunţat că Ţucudean va lua o nouă pauză.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Ţucu” va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, Ţucu! Te aşteptăm din nou în Gruia!" , se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al CFR-ului.

Ţucudean, operat de două ori la inimă

La începutul lunii august, chiar Ţucudean a dezvăluit că se gândeşte la retragere. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost supus, în ultimele luni, la două intervenţii chirurgicale la inimă, situaţie care l-a determinat pe Ţucudean să-şi facă planurile pentru o eventuală retragere: "M-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare... Sunt nişte probleme... Nu e problemă la genunchi sau ceva, e problemă la inimă. M-au asigurat că nu o să păţesc nimic, am făcut a doua intervenţie, mi-am revenit destul de bine, în zece zile am început efortul, am făcut pregătire cu preparatorul fizic, separat câteva zile, nu am avut nicio problemă, am intrat la antrenament foarte bine cu ei şi mă bucur că am ajuns aproape la acelaşi nivel ca şi ei de pregătire. Îmi lipsesc meciurile, normal, nu am ritm de joc, dar eu zic că m-am descurcat destul de bine pentru un meci. Mai ales că am intrat cu Maccabi şi a fost un ritm foarte ridicat acolo. Şi m-am simţit bine şi acolo".

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare