Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la City! Bayern, din nou în cursa pentru un "greu" al lui Guardiola

Alertă la City! Bayern, din nou în cursa pentru un "greu" al lui Guardiola

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a pus din nou ochii pe un fotbalist important de la Manchester City, pe care Pep Guardiola abia l-a convins să semneze un nou contract.

Este vorba despre Kyle Walker (33 de ani), unul dintre căpitanii lui Manchester City, care şi-a prelungit contractul cu "Cetăţenii" în vara lui 2023, după ce Bayern şi Manchester City şi-au disputat semnătura sa. Se pare, însă, că Bayern Munchen are de gând să încerce iar să-l convingă pe Walker să semneze.

Kyle Walker, din nou pe lista de tansferuri a lui Bayern Munchen

Potrivit presei din Spania, Kyle Walker este din nou pe lista de transferuri a lui Bayern Munchen, care îşi caută de mai mult timp fundaş dreapta. Deşi mai are contract cu Manchester City până în 2026, Bayern Munchen vrea să-l tenteze pe experimentatul internaţional englez cu un salariu important.

CV-ul lui Walker, cu Premier League şi Champions League, ar aduce un plus de experienţă pentru Bayern Munchen, iar de această dată campionii Angliei sunt deschişi la negocieri cu bavarezii pentru semnăutra lui Kyle Walker, lucru care nu s-a întâmplat în vara lui 2023.

Kyle Walker a jucat 42 de meciuri (3655 de minute) în toate competiţiile sezonului la Manchester City, timp în care a pasat decisiv de cinci ori.

  • 13 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kyle Walker în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayerntransferkyle walkermanchester city 

viewscnt
Articole similare