Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la CSM Bucureşti. Trei jucătoare au aflat că au COVID-19 pe aeroport, înainte de a pleca în Franţa. Meciul cu Brest a fost amânat

Alertă la CSM Bucureşti. Trei jucătoare au aflat că au COVID-19 pe aeroport, înainte de a pleca în Franţa. Meciul cu Brest a fost amânat

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti are trei jucătoare depistate pozitiv cu COVID-19 în cadrul lotului, iar meciul cu Brest, din Grupa A a Ligii Campionilor, nu va mai avea loc sâmbătă.

UPDATE | Aşa cum Telekom Sport a anunţat în EXCLUSIVITATE, CSM Bucureşti n-a mai putut face deplasarea în Franţa, iar EHF a anunţat amânarea partidei cu Brest.

"Federaţia Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball şi campioana României, CSM Bucureşti.

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franţa. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League!

Le dorim recuperare uşoară fetelor!" , se arată în comunicatul CSM-ului.


Aflată la aeroport, pentru a pleca în Franţa, delegaţia CSM-ului a aflat că trei jucătoare din cadrul lotului au fost depistate pozitiv cu COVID-19. În aceste condiţii, oficialii clubului au luat decizia de a rămâne în ţară, astfel că partida cu Brest de sâmbătă nu va mai avea loc. Forul european a fost înştiinţat şi urmează să ia o decizie în privinţa partidei din Grupa A a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti a jucat în Liga Naţională, miercuri, împotriva echipei CSM Slatina, meci pe care l-a câştigat cu 27-26. Deşi clubul din capitala României nu a anunţat numele celor trei jucătoare depistate pozitiv cu COVID-19, este posibil ca acestea să fi evoluat chiar şi în partida de miercuri.

CSM Bucureşti se află pe locul 4 în grupa din Liga Campionilor, cu opt puncte, în spatele lui Esbjerg, Rostov şi Ferencvaros. Nici în Liga Naţională nu se află echipa lui Adi Vasile pe prima poziţie în clasament. Liderul campionatului intern este Rapid, care are două puncte peste CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare