Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la FC Barcelona! Un jucător al catalanilor, depistat pozitiv cu noul coronavirus chiar înaintea meciului cu Bayern. UPDATE | Cine e fotbalistul

ALERTĂ la FC Barcelona! Un jucător al catalanilor, depistat pozitiv cu noul coronavirus chiar înaintea meciului cu Bayern. UPDATE | Cine e fotbalistul

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona se pregăteşte intens pentru meciul pe care îl va disputa, vineri, de la ora 22:00, împotriva lui Bayern Munchen, în sferturile Ligii Campionilor. Partida de la Lisabona va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul telekomsport.ro.

UPDATE 18:29 - Jean-Clair Todibo este fotbalistul Barcelonei care a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit informaţiile din presa spaniolă. Francezul a fost împrumutat în sezonul trecut în Germania, la Schalke 04, şi e unul dintre cei nouă fotbalişti care au început presezonul la gruparea catalană.


Cel mai tare meci din sferturile Ligii Campionilor este, cu siguranţă, cel dintre FC Barcelona şi Bayern Munchen. Cele două se vor întâlni pe Estadio da Luz, din Lisabona, vineri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Cu două zile înaintea partidei cu bavarezii, oficialii catalanilor au fost informaţi că un jucător din cadrul primei echipe a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre un fotbalist care n-a făcut deplasarea la Lisabona şi care urma să înceapă pregătirea pentru noul sezon, la baza sportivă din Barcelona.

În această situaţie s-au aflat nouă jucători ai catalanilor, iar înainte de startul antrenamentelor în vederea noii stagiuni, fotbaliştii au fost supuşi testului pentru depistarea noului coronavirus. Un singur jucător a primit un rezultat pozitiv, însă, conform comunicatului dat pe site-ul oficial al clubului FC Barcelona, fotbalistul se simte bine, nu are simptome şi este izolat în propria locuinţă.

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare