Experiențe împreună.
You are here:

Alertă la FCSB! Dezastru financiar pentru Gigi Becali. Anunţ teribil primit de patronul roş-albaştrilor, care e în plină criză

Alertă la FCSB! Dezastru financiar pentru Gigi Becali. Anunţ teribil primit de patronul roş-albaştrilor, care e în plină criză

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, ultimul titlu câştigat de echipa lui Gigi Becali în Liga I fiind cel din 2015, când Constantin Gâlcă era antrenorul roş-albaştrilor.

FCSB a avut parte de un start de sezon dezamăgitor, iar după primele şapte etape din Liga I, roş-albaştrii erau pe ultimul loc în clasament. În plus, echipa lui Gigi Becali a fost eliminată şi din play-off-ul Europa League, de portughezii de la Vitoria Guimaraes.

Astfel, vicecampioana României a ratat pentru al doilea sezon consecutiv calificarea în grupele competiţiilor europene, după ce, în stagiunea precedentă, a fost eliminată de Rapid Viena. În aceste condiţii, după două campanii europene ratate, bugetul clubului are mult de suferit, Gigi Becali simţind din plin rezultatele dezamăgitoare ale echipei.

Probleme mari la FCSB. Becali a ieşit din TOP 10

De altfel, acest lucru se vede şi în transferurile făcute de FCSB. Dacă, în sezoanele anterioare, roş-albaştrii transferau cei mai buni jucători din Liga I pe sume uriaşe de bani, Gigi Becali a băgat "doar" patru milioane de euro în transferuri în ultimele două stagiuni, în condiţiile în care a încasat mai bine de şapte milioane de euro de pe urma jucătorilor pe care i-a vândut.

În plus, finalul anului 2019 a venit cu o veste proastă pentru fanii celor de la FCSB. Diminuarea investiţiilor la FCSB se leagă de "criza financiară" pe care o traversează acum patronul roş-albaştrilor. Surprinzător, conform a1.ro, Gigi Becali nu mai prinde TOP 10 al celor mai bogaţi români, după ce, în ultimii ani, latifundiarul din Pipera a înregistrat mai multe pierderi.

Astfel, patronul celor de la FCSB a încheiat anul 2019 cu suma de 400 de milioane de euro în conturi, mult sub cifrele pe care le înregistrase la finalul anului 2018. Atunci, Gigi Becali se putea lăuda cu peste 500 de milioane. Aşa se şi explică investiţiile mici pe care le-a făcut în ultima perioadă la FCSB. Spre exemplu, în această iarnă, roş-albaştrii au adus doar doi jucători: Darius Olaru, care fusese împrumutat la Gaz Metan, a fost chemat de urgenţă la echipă şi Andrei Miron, adus gratis de la FC Botoşani.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta