Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ LA FCSB! Fără antrenor licenţiat pe bancă la meciul din Europa League? Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă

ALERTĂ LA FCSB! Fără antrenor licenţiat pe bancă la meciul din Europa League? Ce se întâmplă cu Bogdan Argeş Vintilă

FCSB

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, FCSB a pierdut primul meci din acest sezon, scor 1-2, în deplasarea de la FC Voluntari, iar acum roş-albaştrii au mai primit o veste proastă.

UPDATE | Conform surselor Telekom Sport, există posibilitatea ca la meciul de joi, cu Backa Topola, să nu fie prezent pe banca tehnică a FCSB-ului niciun antrenor licenţiat. Rezultatul testului COVID-19 efectuat de secundul Bogdan Argeş Vintilă întârzie să apară şi se preconizează noi probleme în cadrul clubului. În aceeaşi situaţie se află şi un alt antrenor licenţiat, de la echipa secundă a clubului, care trece prin aceeaşi lungă şi stranie aşteptare.


UPDATE | FCSB a anunţat, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că şapte persoane din cadrul clubului au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

#oficial #COVID #rezultate FCSB anunţă că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener...

Publicată de FCSB pe Marţi, 15 septembrie 2020

Chiar înainte de plecarea în Serbia, unde FCSB va juca joi meciul din turul doi preliminar al Europa League, cu Backa Topola, mai mulţi componenţi din staff-ul roş-albaştrilor şi un jucător au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Bogdan Stoica, Toni Petrea, Thomas Neubert, Marius Ianuli, Horea Codorean, Sorin Cristof şi fundaşul central Andrei Miron au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 la testele efectuate de toată delegaţia celor de la FCSB.

Astfel, cei şapte nu vor mai face deplasarea în Serbia, iar pe banca roş-albaştrilor, în locul lui Toni Petrea, ar putea sta Bogdan Argeş Vintilă, care, de altfel, a condus echipa în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare