Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la FCSB! Vintilă, OUT de la echipă. Becali caută de urgenţă varianta perfectă pentru banca tehnică în lupta la titlu

ALERTĂ la FCSB! Vintilă, OUT de la echipă. Becali caută de urgenţă varianta perfectă pentru banca tehnică în lupta la titlu

FCSB

Comentarii

FCSB speră să dea lovitura şi să câştige titlul în Liga I, după o pauză de cinci ani, însă Gigi Becali are de rezolvat o problemă extrem de importantă la nivelul conducerii tehnice.

Cinci ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. Antrenorul roş-albaştrilor era atunci Constantin Gâlcă, însă postul său de pe banca tehnică n-a fost salvat, în 2015, nici măcar de cele trei trofee câştigate de FCSB, titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. Ulterior, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică n-au reuşit să se impună în lupta pentru campionat cu Astra Giurgiu, FC Viitorul sau CFR Cluj.

La cinci ani distanţă de la ultimul titlu luat de FCSB, Bogdan Argeş Vintilă este antrenorul în care Gigi Becali îşi pune toate speranţele. Venit în august 2019, când roş-albaştrii se aflau într-o poziţie extrem de dificilă, fiind pe ultimul loc în clasament după primele şapte etape, fostul portar a avut misiunea de a-i revitaliza pe fotbaliştii vicecampioanei României.

Vintilă îşi încheie contractul. Becali caută soluţia perfectă la FCSB

Debutul n-a fost cel mai fericit, înfrângere, scor 0-4, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, urmat de o eliminare din play-off-ul Europa League, în faţa portughezilor de la Vitoria Guimaraes. Odată cu părăsirea cupelor europene, FCSB şi-a revenit sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă şi a avut o serie incredibilă de victorii la finalul anului trecut.

În ultima etapă disputată în Liga I, înainte de pauza impusă de pandemia de coronavirus, roş-albaştrii s-au distrat în derby-ul cu Universitatea Craiova, s-au impus cu 4-1, iar acum sunt la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Cum meciurile din campionat s-ar putea relua abia pe 12 iunie, sezonul din Liga I se va încheia la jumătatea lunii iulie, astfel că FCSB va rămâne fără antrenor în ultimele etape din play-off.

Contractul lui Bogdan Argeş Vintilă expiră la 30 iunie, aşa cum este cazul multor altor jucători din Liga I, iar Gigi Becali trebuie să acţioneze rapid pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru banca tehnică a echipei şi pentru ca FCSB să nu se prezinte la cele mai importante meciuri din sezon fără antrenor principal.

  • 5 mii de euro câştigă Bogdan Argeş Vintilă, în fiecare lună, la FCSB
  • 16 victorii a obţinut Vintilă în cele 25 de meciuri ca antrenor la FCSB în acest sezon

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalivintila 

viewscnt
Articole similare