Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la FRF! UEFA a deschis o nouă procedură disciplinară, iar meciul cu Lituania se poate juca fără spectatori. Ce acuzaţii au fost făcute

Alertă la FRF! UEFA a deschis o nouă procedură disciplinară, iar meciul cu Lituania se poate juca fără spectatori. Ce acuzaţii au fost făcute

Echipa națională

Comentarii

UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Serbia, care a avut loc la 14 octombrie, pe Arena Naţională.

Acuzaţiile reţinute de UEFA sunt folosirea de torţe, comportament rasist (bannere şi scandări) şi invadarea terenului de către suporteri.

Cazul va fi analizat la 25 octombrie de Comisa de Disciplină a forului de la Nyon. Astfel, meciul de pe 17 noiembrie, de la Ploieşti, cu Lituania, s-ar putea disputa fără spectatori, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul din prima etapă a Ligii Naţiunilor.

Pe 7 septembrie, România şi Muntenegru au remizat alb, tot la Ploieşti, astfel că, naţionala pregătită de Cosmin Contra ar putea juca fără spectatori două dintre cele trei meciuri programate pe propriul teren în Liga Naţiunilor.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din Grupa a IV-a a Diviziei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

Afla mai multe despre: romanialituanialiga natiunilorserbia 

viewscnt
Articole similare