Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la Hertha Berlin! Toată echipa a intrat în carantină după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu noul virus. Nemţii ar fi trebuit să meargă mâine antrenament

ALERTĂ la Hertha Berlin! Toată echipa a intrat în carantină după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu noul virus. Nemţii ar fi trebuit să meargă mâine antrenament
Comentarii

Încă o echipă din Germania e nevoită să intre în carantină după ce un jucător a fost testat pozitiv cu coronavirus. Întreaga echipă Hertha Berlin, dar şi staff-ul tehnic şi medical al acesteia urmează să efectueze testul.

Clubul german a anunţat printr-un comunicat oficial că un jucător de la Hertha are coronavirus. Nemţii nu anunţă însă şi despre ce jucător este vorba. Fotbaliştii, antrenorii şi stafful medical se vor supune acum regulii de izolare pentru o perioadă de 14 zile. Tuturor li se va efectua testul pentru a vedea dacă nu au fost infectate şi alte persoane. 

În Germania, antrenamentele nu sunt suspendate, astfel că jucătorii Herthei ar fi trebuit ca miercuri să se prezinte la antrenamentele echipei. Evident, acest lucru nu se va mai întâmpla acum. 

Clubul Hertha nu esta primul din Germania care anunţă că un jucător e infectat. Luka Kilian de la Paderborn, din Bundesliga şi Timo Hubers şi Jannes Horn, de la Hannover, din Liga a doua, au păţit-o şi ei.

Măsuri luate pentru primele două ligi din Germania

În urma unei şedinţe care a avut loc luni, 16 martie, DFL a decis ca nici etapa viitoare, cea cu 27, să nu se joace, asta după ce în weekend a fost amânată etapa cu numărul 26. Măsura se aplică atât în Bundesliga, cât şi în 2.Bundesliga, ambele competiţii fiind transmise de Telekom Sport. 

Totodată, a fost anunţată o nouă adunare generală după videoconferinţa pe care UEFA o va organiza marţi. Este posibil ca fotbalul în Germania să fie suspendat şi în luna aprilie, pentru că oficialii ligii estimează că nici în prima săptămână a lunii viitoare nu se poate juca fotbal.

Bundesliga s-a oprit cu Bayern Munchen în poziţia de lider, cu 55 de puncte. Pe locul doi, la patru puncte distanţă, este Borussia Dortmund. La retrogradare se află Fortuna Dusseldorf, pe locul de baraj şi Werder Bremen şi Paderborn, pe cele care retrogradează direct. 

Afla mai multe despre: coronavirusgermaniabundesligahertha berlin 

viewscnt
Articole similare