Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Madrid! Diego Simeone a făcut anunţul oficial. Care va fi următoarea sa destinaţie şi ce spune despre Cristiano şi Juventus

Alertă la Madrid! Diego Simeone a făcut anunţul oficial. Care va fi următoarea sa destinaţie şi ce spune despre Cristiano şi Juventus

La Liga

Comentarii

Diego Simeone a vorbit la Rai Radio 1 situaţia sa de la Atletico Madrid şi a vorbit despre viitorul său ca antrenor. Totodată, antrenorul argentinian a atacat şi subiectul Cristiano Ronaldo la Juventus.

Simeone mai are un an de contract cu Atletico Madrid, iar zvonurile susţin că argentinianul nu-şi va mai prelungi acordul cu gruparea de pe Wanda Metropolitano: ”Sunt fericit aici, sunt fericit pentru ceea ce am făcut la Atletico Madrid până acum. Am început bine sezonul în Copa del Rey, dar şi în Champions League. În campionat se întâmplă ceva ciudat, dar ne pregătim în linişte şi cu speranţă. Mai am încă un an de contract cu Atletico şi sunt mulţumit” a mărturisit tehnicianul argentinian.

Deşi uşor ironic, acesta a lăsat însă clar să se înţeleagă (din nou) care va fi viitoarea sa destinaţie: ”Cred că am fost destul de clar şi în precedentele mele 2.000 de declaraţii în ceea ce priveşte revenirea mea la Inter Milano. Nu vreau să mai zic nimic în plus” a declarat Simeone. Antrenorul explicase anterior, în El Pais că Inter poate fi următoarea sa echipă, Simeone jucând pe Meazza între 1997 şi 1999. Este de altfel cunoscut interesul nerazzurilor pentru tehnicianul în vârstă de 48 de ani.

Întrebat de transferul lui Ronaldo la Juventus, ”Cholo” a evitat un răspuns direct, dar a avut cuvinte de laudă pentru super starul portughez: ”Este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai mari jucători din fotbalul modern, alături de Messi. Ei au reuşit an de an să fie la cel mai înalt nivel. Nu sunt nici antrenor la Real Madrid şi nici fan al acestei echipe, aşa că dacă îi simt lipsa cei de acolo, trebuie să-i întrebaţi pe ei. Pentru ceea ce joacă Juventus, Cristiano este un plus uriaş” crede Diego Simeone.

Atletico şi Juventus Torino se vor întâlni în optimile Uefa Champions League. Cristiano Ronaldo are 29 de meciuri contra lui Atletico Madrid, 22 de goluri şi 8 pase de gol.

  • 7 trofee a câştigat Simeone ca antrenor la Atletico Madrid
  • 2 finale de Uefa Champions League a jucat Atletico sub comanda lui
  • 4 trofee europene are Simeone pe Wanda Metropolitano
  • 1 titlu de campion al Spanie a câştigat ca antrenor al lui Atletico
  • 3 titluri de cel mai bun antrenor din Spania a primit Diego Simeone

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridprimera divisioninter milano 

viewscnt
Articole similare