Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Manchester City! Clauza prin care Pep Guardiola pleacă. Antrenorul pregătit să-l înlocuiasă

Alertă la Manchester City! Clauza prin care Pep Guardiola pleacă. Antrenorul pregătit să-l înlocuiasă
Comentarii

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, ar putea părăsi clubul după patru ani, la finalul acestui sezon. Deşi şi-a prelungit contractul recent, tehnicianul are o clauză în contract care îi permite să încheie înţelegerea, la finalul sezonului, dacă doreşte.

Presa din Anglia a oferit o informaţie de de ultim moment despre situaţia lui Pep Guardiola la Manchester City, după ce echipa aproape că a pierdut titlul în Anglia, fiind la 14 puncte în spatele lui Liverpool. 

Conform Dailymail.ok.uk, Pep Guardiola are o clauză în contractul cu Manchester City care îi permite să plece la finalul sezonului, chiar dacă şi-a prelungit înţelegerea până în 2021. Iar plecarea acestuia nu ar fi o surpriză, în condiţiile în care spaniolul a recunoscut, în trecut, că nu este genul de antrenor care să petreacă foarte mulţi ani la un club, precum Sir Alex Ferguson sau Alex Wenger. 

De altfel, Guardiola a petrecut patru ani la Barcelona, trei ani la Bayern Munchen, iar la Manchester City se află din iulie 2016. 

Manchester City are soluţii pentru banca tehnică

Deşi nu-şi doresc plecarea lui Guardiola, oamenii din conducerea "cetăţenilor" au găsit varianta de rezervă. Este vorba despre Mauricio Pochettino, care a rămas liber de contract recent, după despărţirea de Tottenham. După ce a preluat Tottenham în 2014, argentinianul a reuşit să resusciteze echipa şi s-o ducă, în acest an, în finala Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityplecare pep guardiola 

viewscnt
Articole similare