Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Munchen. Kingsley Coman a confirmat că este aproape de o despărţire de Bayern: "E posibil să am veşti în curând"

Alertă la Munchen. Kingsley Coman a confirmat că este aproape de o despărţire de Bayern: "E posibil să am veşti în curând"

Bayern Munchen

Comentarii

Kingsley Coman a recunoscut că este foarte aproape de o eventuală plecare de la Bayern Munchen la finalul sezonului.

''Evident că au existat discuţii privind o posibilă plecare, clubul va continua să discute cu consilierul meu şi s-ar putea să avem câteva veşti în curând despre un eventual transfer.

Întotdeauna mi-am dorit să joc într-un club de top, iar Bayern este un club de top, unul dintre cele mai mari din Germania şi din lume. Deocamdată, vreau doar să termin sezonul şi să dau tot ce e mai bun din mine. Apoi vom vedea'', a spus Coman (25 de ani), care joacă la Bayern din 2015.

Presa internaţională a scris că fotbalistul francez este foarte aproape de plecarea de la Bayern Munchen, în vara anului următor, în ciuda faptului că înţelegerea lui Coman cu echipa bavareză expiră în iunie 2023.

În prezent, Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, este lider în Bundesliga, cu 34 puncte după 14 etape, la 4 puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund. Miercuri seara, bavarezii joacă în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu FC Barcelona,.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare