Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Munchen. Kingsley Coman a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului. Ce planuri au acum bavarezii cu fotbalistul francez

Alertă la Munchen. Kingsley Coman a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului. Ce planuri au acum bavarezii cu fotbalistul francez
Comentarii

Kingsley Coman a respins prima ofertă de prelungire a contractului pusă pe masă de Bayern Munchen, conform revistei Kicker.

Contractul lui Coman, 26 ani, expiră în iunie 2023, iar campioana Germaniei încearcă să-l reînnoiască până în iunie 2026.

Atacantul francez joacă la clubul bavarez din 2015 şi, după ce a fost iniţial în umbra lui Arjen Robben şi Franck Ribery, Coman a devenit un titular obişnuit după plecarea lor. Coman a marcat golul cu care Bayern a câştigat Liga Campionilor din sezonul trecut, după o finală cu PSG.

Vara trecută, a apărut o ofertă a lui Manchester United, dar Bayern l-a declarat netransferabil pe francez.

Bayern încearcă să le prelungească din timp contractele jucătorilor importanţi, pentru a evita repetarea cazului David Alaba, care a respins ofertele şi va pleca în această vară ca jucător liber. În cazul lui Coman, Bayern are timp până în 2022 pentru a finaliza reînnoirea contractului. Dacă nu va reuşi, jucătorul va fi pus de clubul bavarez pe lista de transferuri la finele viitorului sezon.

În ultimul timp presa a evocat şi interesul lui Manchester City pentru Kinglsey Coman, care până în prezent a disputat 128 meciuri şi a marcat 31 goluri în toate competiţiile pentru Bayern.

Afla mai multe despre: kingsley coman 

viewscnt
Articole similare