Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Laporta taie-n carne vie! Doi jucători, OUT: ameninţări din partea preşedintelui catalan

ALERTĂ | Laporta taie-n carne vie! Doi jucători, OUT: ameninţări din partea preşedintelui catalan

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a făcut calculele pentru perioada de transferuri. Catalanii sunt gata să renunţe la doi jucători, Clement Lenglet (25 de ani) şi Samuel Umtiti (27 de ani), ambii fundaşi centrali. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, le-a transmis acestora că nu intră în planurile de viitor ale echipei, iar pe Umtiti l-a ameninţat chiar că dacă nu va accepta plecarea nu va mai juca deloc în tricoul blaugrana.

Laporta taie în carne vie la FC Barcelona. Doi "grei" pleacă de pe Camp Nou la ordinul preşedintelui

Începe o vară agitată pentru Barcelona. Noul preşedinte, Joan Laporta - ales în martie 2021 -, e gata să dea un refresh echipei, atât din punct de vedere sporitv cât şi din punct de vedere financiar. Laporta şi-a gândit bine mutările pe care urmează să le facă, iar AS scrie că e gata să renunţe la doi dintre jucători. Sursa citată scrie că Umtiti şi Lenglet nu intră în planurile Barcelonei pentru sezonul viitor.

Dacă numele lui Umtiti nu e o surpriză majoră, având în vedere că nu prea a mai jucat constant în ultimii ani şi datorită faptului că fost mereu accidentat, surpriza mare o reprezintă Clement Lenglet. Francezul care sezonul trecut şi-a pus semnătura pe un nou contract cu trupa de pe Camp Nou. Performanţele sale au scăzut în ultimul sezon, gafând des, iar acesta se pare că va pleca.

Umtiti a refuzat o ofertă de la Liverpool, care era gata să achite şase milioane de euro în schimbul său.

Barcelona a punctat deja la capitolul veniri în ceea ce priveşte fundaşii centrali. L-a readus pe Eric Garcia (20 de ani), fundaş crescut în La Masia, de la Manchester City, iar presa spaniolă susţine că şefii de pe Camp Nou sunt interesaţi să-l transfere şi pe Aymeric Laporte (27 de ani), un alt fundaş central al "cetăţenilor".

Gerard Pique, Ronald Araujo şi Oscar Mingueza sunt alte soluţii pe care Barcelona le are la nivelul fundaşilor centrali în lot.

Afla mai multe despre: barcelonaplecariumtitilenglettransferuri 

viewscnt
Articole similare