Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Lionel Messi a decis să rupă tăcerea după toată nebunia din ultimele zile

ALERTĂ | Lionel Messi a decis să rupă tăcerea după toată nebunia din ultimele zile

Campionate

Comentarii

Lionel Messi s-a decis să rupă tăcerea şi va organiza o conferinţă de presă în zilele următoare, anunţă site-ul goal.com. Starul argentinian i-a înştiinţat pe cei de la FC Barcelona că vrea să plece.

Messi a luat prin surprindere pe toată lumea când a trimis un fax conducerii Barcelonei, în care i-a anunţat pe oficialii clubului că vrea să plece. Până acum, starul argentinian nu a oferit public nicio explicaţie pentru decizia sa. Dar vrea să explice totul într-o conferinţă de presă. 

Messi s-a decis să rupă tăcerea. Conferinţa de presă nu era în planurile sale

Site-ul goal.com anunţă pe surse că Lionel Messi s-a decis să vorbească despre toată situaţia în care se află. Atacantul de 33 de ani nu avea un plan să explice public motivele care l-au nemulţumit, dar reacţiile din ultimele zile l-au determinat să iasă în faţa fanilor. 
Lionel Messi s-a decis să rupă tăcerea şi va vorbi într-o conferinţă de presă care va avea loc în zilele următoare. De şase câştigător al Balonului de Aur, Messi va veni cu propria versiune despre motivele care au dus la decizia de a părăsi clubul cu care se identifică. 

De ce a evitat Messi să vorbească după umilinţa cu 8-2 în faţa lui Bayern

Lionel Messi a preferat să stea departe de presă după eşecul istoric în faţa lui Bayern, în semifinalele Ligii Campionilor. Potrivit goal.com, starul Barcelonei a decis să nu vorbească la cald, de teamă să nu-şi verse toată furia pe care a acumulat-o în ultima perioadă şi să nu facă astfel mai mult rău clubului.
Messi este foarte nemulţumit de modul în care şefii Barcelonei au condus clubul în ultimii ani şi eşecul cu 8-2 în faţa lui Bayern a fost picătura care a umplut paharul. Printre altele, Messi n-a fost de acord cu politica de transferuri din ultimele sezoane, dar şi că Jospe Maria Bartomeu n-a reuşit să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou. 
Acum, Lionel Messi s-a decis să rupă tăcerea şi va veni cu propria versiune despre situaţia de pe Camp Nou. 

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare