Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Lovitură extraterestră a lui Laporta. Barca l-a luat pe urmaşul lui Messi! Fotbalistul a recunoscut

ALERTĂ! Lovitură extraterestră a lui Laporta. Barca l-a luat pe urmaşul lui Messi! Fotbalistul a recunoscutgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona este foarte aproape să-l transfere din stagiunea viitoare pe Dani Olmo, de la Leipzig.

Joan Laporta aşteaptă sezonul viitor cu speranţe majore. Dacă în această vară, Barca nu a putut face transferuri contra unor sume importante de bani, ba mai mult, l-a pierdut şi pe Messi, gruparea catalană va reveni în forţă în vara viitoare pe piaţa transferurilor.

Presa spaniolă anunţă că Dani Olmo de la Leipzig este marea ţintă a verii pentru Joan Laporta, iar jucătorul ar fi la un pas de transferul pe Camp Nou.

Internaţionalul spaniol a acordat un interviu celor de la Suddeutsche Zeitung, în care a recunoscut contactele cu FC Barcelona. Cu toate acestea, Olmo a mărturisit că momentan nu se gândeşte la acest transfer. Barca l-ar fi vrut încă din această vară, dar sub formă de împrumut, cu obligaţie de cumpărare din vara viitoare. O ofertă respinsă de gruparea germană. ”Pentru moment, mă gândesc doar la ceea ce trebuie să fac în acest sezon pentru Leipzig, sunt bine aici” a mărturisit Olmo, care nu a închis însă uşa pentru un transfer din vară.

Don Balon scrie că ”acordul dintre cluburi rămâne principalul impediment în calea transferului” şi că ”fotbalistul crescut în La Masia va fi marele pariu al lui Laporta pentru vara viitoare”.

În urmă cu câteva zile, jurnalista Maria Garrido de la La Sexta a anunţat sosirea lui Olmo la Barca: ”Dani Olmo va ajunge la Barcelona în 2022. Jucătorul şi-a redus mult pretenţiile salariale. Discuţiile sunt foarte avansate, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Rămâne de văzut dacă transferul se va face în iarnă sau în vara viitoare” a anunţat Garrido.

Dani Olmo, înlocuitorul lui Messi la Barca?

În vârstă de 23 de ani, Dani Olmo este considerat unul dintre cele mai bune produse ale spaniolilor din ultimii ani.

Actualmente la RB Leipzig, Olmo s-a născut la Terrassa, în regiunea Catalonia, Barcelona. A crescut la Espanyol, dar timp de şapte ani, înainte de transferul la Dinamo Zagreb, a evoluat pentru Barcelona.

S-a făcut remarcat la Dinamo Zagreb, club pentru care a jucat timp de cinci ani, între 2015 şi 2020. În 2019, Olmo şi-a făcut debutul în naţionala Spaniei, pentru care a jucat inclusiv la turneul final al Campionatului European din 2020. El a marcat deja trei goluri în 16 meciuri pentru prima reprezentativă. Este fost internaţional de tineret la toate categoriile de vârstă, iar în 2020 a ajuns în Bundesliga, semnând un contract pe patru sezoane cu Leipzig.

În prezent, Olmo este cotat la 50 de milioane de euro. Are 8 goluri şi 11 pase decisive în Bundesliga şi opt goluri în UEFA Champions League în 25 de partide.
 

Afla mai multe despre: joan laportadani olmofc barcelona 

viewscnt
Articole similare