Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Mihai Rotaru, lovitură decisivă pentru Gigi Becali! Craiova îl transferă pe idolul fanilor lui FCSB!

ALERTĂ! Mihai Rotaru, lovitură decisivă pentru Gigi Becali! Craiova îl transferă pe idolul fanilor lui FCSB!
Comentarii

U Craiova poate da o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Oltenii ar vrea să-l transfere pe Florin Niţă, un adevărat idol pentru suporterii FCSB

Mihai Rotaru poate da o mare lovitură pe piaţa transferurilor. U Craiova intenţionează să-l transfere pe Florin Niţă, actualmente în Cehia, la Sparta Praga.

Niţă ar avea posibilitatea să plece liber de contract de la Sparta, anunţă Fanatik. Astfel, el ar fi trezit interesul atât al celor de la FCSB, cât şi cel al Universităţii Craiova.

Oltenii ar fi demarat deja negocierile pentru transferul lui Niţă, în condiţiile în care Mirko Pigliacelli ar putea pleca în Italia. Chiar impresarul portarului italian a declarat recent că Mirko are oferte bune din ţara sa natală, şi că fotbalistului îi este dor să revină acasă. Florin Niţă nu a bifat niciun minut în primele două meciuri ale noului sezon din prima ligă a Cehiei. Internaţionalul român a fost rezervă şi are şanse mici să revină în primul “11” al lui Sparta Praga. Milan Heca e portarul preferat de Vaclav Kotal, antrenorul echipei.

Cehii îl dau şi ei plecat pe Florin Niţă

Jurnaliştii din Cehia anticipează o plecare a lui Florin Niţă de la Sparta Praga, în condiţiile în care Milan Heca şi Dominik Holec sunt preferaţii conducerii.

"Portarul Spartei Praga, Florin Niţă, îşi doreşte să rezolve situaţia actuală cât mai curând. În sezonul trecut a trecut pe bancă direct din poartă. Chiar şi aşa, chiar dacă a jucat în ultimele trei meciuri din stagiunea trecută, statutul său de la echipă nu s-a schimbat. Apoi, poziţia sa a fost slăbită prin venirea talentatului portar Diminik Holec. Acesta chiar a ratat un transfer la Minnesota, după ce Sparta Praga s-a împotrivit, ceea ce arată că el poate fi viitorul portar al echipei.

  • 2 titluri de campion a cucerit Florin Niţă cu FCSB, plus o Cupă a României
  • 117 de meciuri a jucat Florin Niţă pentru FCSB, unde a ajuns în 2013

Afla mai multe despre: mihai rotarucraiovaflorin niţă 

viewscnt
Articole similare