Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Moruţan şi Stanciu se bat pentru numărul 10 de la Galatasaray! Anunţul presei din Turcia

ALERTĂ! Moruţan şi Stanciu se bat pentru numărul 10 de la Galatasaray! Anunţul presei din Turcia

Stranieri

Comentarii

Echipa unde Gică Hagi a făcut istorie ar putea avea un nou român care va purta numărul 10.

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt doi dintre cei mai respectaţi fotbalişti străini care au evoluat la Galatasaray, iar clubul caută mereu să transfere jucători români talentaţi. Echipa pregătită în prezent de Fatih Terim a pus ochii pe doi dintre cei mai buni fotbalişti români ai momentului: Nicolae Stanciu şi Olimpiu Moruţan, pe care îl monitorizează de luni bune.

Potrivit turcilor de la Fanatik, Galata vrea să îşi aleagă un nou număr 10 dintre cei doi fotbalişti români. Stanciu a avut un sezon bun alături de Slavia Praga, are experienţă mai multă, iar preţul lui ar fi mult mai mic decât suma pe care o vrea Gigi Becali în schimbul lui Olimpiu Moruţan. 

Moruţan a fost folosit de Toni Petrea sezonul trecut în majoritatea partidelor ca titular şi a reuşit să aibă evoluţii convingătoare, care l-au adus în vizorul clubului italian, Inter Milano, după cum a anunţat presa. Chiar şi aşa, patronul FCSB, Gigi Becali, nu va dori să se despartă aşa uşor de el şi doreşte în schimbul semnăturii sale 15 milioane de euro. 

Cifrele celor doi jucători sezonul trecut

Stanciu a jucat sezonul trecut 45 de partide în tricoul Slaviei Praga. El a marcat 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Olimpiu Moruţan a jucat în 36 de meciuri sezonul trecut pentru FCSB, a înscris 8 goluri şi a oferit 15 pase decisive.  

Afla mai multe despre: galatasaray-stanciu-moruţan 

viewscnt
Articole similare