Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Mutare de vis pentru un internaţional U21! Va fi coleg cu Santi Cazorla, Paco Alcacer şi Bacca la o forţă din Spania

ALERTĂ | Mutare de vis pentru un internaţional U21! Va fi coleg cu Santi Cazorla, Paco Alcacer şi Bacca la o forţă din Spania

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul de tineret Andrei Raţiu s-a antrenat cu prima echipă a celor de la Villarreal.

La Liga se pregăteşte să revină, iar Villarreal CF a terminat deja o primă săptămână de pregătire sub comanda antrenorului Javier Calleja. O veste importantă vine însă dinspre echipa spaniolă.

Andrei Raţiu la prima echipă a lui Villarreal


Pe lângă toţi jucătorii de la prima echipă, Javi Calleja a avut la dispoziţie şi cei mai buni jucători ai echipei secunde. Clubul şi-a propus să aibă dubluri pentru fiecare poziţie din lot, astfel că aşa explică presa spaniolă prezenţa tinerilor de la echipa secundă, la antrenamentele primei echipe.

Prezenţa lor nu este o noutate pentru antrenamentele lui Calleja, dar trei jucători au devenit prezenţe constante. Este vorba despre Ramiro Guerra, Fernando Nino şi acum de românul Andrei Raţiu.

"Raţiu este unul dintre jucătorii cu cea mai mare proiecţie din academia clubului. Capacitatea sa de efort este impresionantă, iar calitatea tehnică pe care o are l-a adus deja în atenţia altor echipe, printre care şi Real Madrid sau Deportivo Alaves. Internaţional U21 al României, Andrei a jucat deja pentru prima echipă a lui Villarreal" scrie cotidianul AS, în descrierea pe care i-o face tânărului internaţional român.

La 21 de ani, Andrei Raţiu pare pregătit acum să prindă cel mai important tren din cariera sa. Cotat la 300 de mii de euro, puştiul originar din Aiud este în discuţii pentru prelungirea contractului, scadent în această vară. Villarreal face toate eforturile să nu-l piardă gratis pe român, iar una dintre primele concesii pe care le face clubul este saltul garantat pentru Raţiu spre prima echipă. Un salt care vine în avantajul ambelor părţi.

Andrei Raţiu este reprezentat de aceeaşi firmă de impresariat care se ocupă de Ferran Torres, Unai Nunez, Alfonso Pedraza sau Victor Camarasa. Primii trei sunt mari pariuri ale fotbalului iberic.

Afla mai multe despre: andrei raţiu 

viewscnt
Articole similare