Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Negocieri pentru transferul lui Denis Drăguş!

ALERTĂ | Negocieri pentru transferul lui Denis Drăguş!

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) se află într-un moment de formă foarte bun la Gaziantep FK, echipă unde a ajuns împrumut de la Standard Liege, din Belgia, la dorinţa lui Marius Şumudică, antrenorul care a preluat din nou echipa din Turcia.

Marius Şumudică a obţinut împrumutul lui Denis Drăguş de la Standard Liege, la Gaziantep FK, şi l-a "transformat" pe atacantul român. Forma pe care o traversează Drăguş i-a convins pe şefii lui Gaziantep FK să acţioneze în privinţa transferului său definitiv.

Gaziantep FK, gata să înceapă negocierile pentru transferul lui Denis Drăguş

Presa din Turcia anunţă că şefii lui Gaziantep FK s-au decis în privinţa lui Denis Drăguş şi vor să înceapă negocierile pentru transferul definitiv în Turcia, de la Standard Liege.

"Se acţionează pentru Denis Drăguş, cel care s-a dovedit cel mai bun transfer din acest sezon la Gaziantep. Şefii pregătesc oferta de transfer definitiv pentru Drăguş şi vor începe negocierile cu Standard Liege", scrie site-ul gazianteptime.com.tr.

  • 5 - cinci goluri a marcat Denis Drăguş în nouă meciuri jucate pentru Gaziantep FK, după împrumutul de la Standard Liege
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragustransfergaziantep fkstandard liegenegocieri 

viewscnt
Articole similare