Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | O nouă "perlă" la FCSB. Gigi Becali, tun după tun pe piaţa transferurilor

ALERTĂ | O nouă "perlă" la FCSB. Gigi Becali, tun după tun pe piaţa transferurilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a dat starul unei ample campanii de achiziţii şi, după ce a transferat jucători cu experienţă, a revenit şi la strategia de a aduce tineri de perspectivă. FCSB l-a transferat pe David Cristian Morar (16 de ani), un vârf de atac de la Academica Clinceni, care va juca la echipa a doua a clubului roş-albastru.

O nouă "perlă" la FCSB. Gigi Becali a transferat un atacant

FCSB a pierdut un nou titlu în faţa celor de la CFR Cluj şi seria de ani fără titlu a ajuns la şase. Ca să se poată bate cu CFR, Gigi Becali a transferat jucători consacraţi, cu experienţă, cum ar fi Stipe Vucur şi Alexandru Creţu (ambii 29 de ani), dar şi jucători tineri precum Andrei Cordea (21 de ani). Un alt tânăr de perspectivă luat de Gigi Becali, scrie playsport.ro, este un atacant, David Cristian Morar, un vârf de atac de 16 ani de la Academica Clinceni.

Transferul lui Morar la FCSB e făcut de Gigi Becali pe modelul multor altora deja cunoscute, investiţie de viitor, precum Moruţan, Man, Octavian Popescu, Vlad şi alte exemple de fotbalişti tineri aduşi la echipa din Berceni pentru a fi transferaţi mai departe pe sume importante de bani.

Cine este David Cristian Morar, noul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB

David Cristian Morar a debutat deja în prima ligă din România, deşi are doar 16 ani. Fizicul său impresionant, pentru că măsoară 1,86 metri la o vârstă atât de fragedă, dar şi calităţile expuse în faţa antrenorului Ilie Poenaru i-au adus debutul în Liga 1, forţat cumva şi de regula U21. Vârful de atac a jucat 72 de minute în şapte meciuri pentru Clinceni, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui David Cristian Morar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalitransferfcsbgigi becali tranfer perla fcsbgigi becali transfer david cristian morar fcsbfcsb transfer david cristian morardavid cristian morar gigi becali 

viewscnt
Articole similare