Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ | O nouă "perlă" la FCSB! Vine sub comanda lui Petrea din vară. Becali, în culmea fericirii

ALERTĂ | O nouă "perlă" la FCSB! Vine sub comanda lui Petrea din vară. Becali, în culmea fericiriigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB va avea, din vară, o nouă "perlă" în curte. Este vorba despre Cristian Dumitru (19 ani), fotbalist împrumutat de echipa lui Gigi Becali la FC Argeş, care va reveni în iunie la formaţia roş-albastră. Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, îl va avea sub comandă, din vară, pe Cristian Dumitru, care a prins minute şi a şi marcat pentru echipa mare a FCSB în sezoanele trecute.

O nouă "perlă" la FCSB! Cristian Dumitru vine sub comanda lui Petrea din vară. Becali, în culmea fericirii

În ultimii ani, FCSB a schimbat strategia în ceea ce priveşte echipa mare a FCSB şi a început să joace cu foarte mulţi tineri de perspectivă, dar n-a neglijat nici academia proprie. Unul dintre jucătorii care n-au avut loc în lotul lui Petrea pentru acest sezon este Cristian Dumitru (19 ani), un puşti pe care FCSB l-a trimis la FC Argeş pentru a prinde experienţă în Liga 1.

Dumitru a jucat 2.069 minute în 27 de meciuri din acest sezon al Ligii 1, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. Suficient cât să-i ia ochii lui Cornel Dinu, expertul Telekom Sport. În direct la Telekom Sport, la Minutul 91, "Procurorul" şi-a exprimat admiraţia faţă de jucătorul care aparţin de FCSB.

Dinu a făcut declaraţia în contextul în care a fost provocat de Basarab Panduru să-şi spună părerea despre Andrei Cordea (21 de ani), fundaşul stânga de la Academica Clinceni: "E un jucător talentat, e şi Dumitru de la Piteşti care îmi place!", a spus Cornel Dinu, în direct la emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport.

Cristian Dumitru a crescut la FCSB şi a fost împrumutat la Academica Clinceni şi FC Argeş. Atacantul a strâns 11 meciuri la echipa mare a FCSB, pentru care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol. La doar 19 ani, specialiştii de la transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 300.000 de euro lui Dumitru, un vârf cu statut de mare promisiune a fotbalului românesc.

  • 1 - un trofeu a câştigat Dumitru cu FCSB, Cupa României în 2020, după ce a şi marcat în semifinale, contra lui Dinamo
  • 2024 este anul în care expiră contractul dintre Cristian Dumitru şi FCSB


FOTO: Cristian Dumitru, ultimul din dreapta, nr. 22, în tricoul FCSB în timpul unui meci la echipa mare a roş-albaştrilor

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...