Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ | O ofertă de 8 milioane de euro a ajuns la FCSB. Se realizează cel mai tare transfer din această vară

ALERTĂ | O ofertă de 8 milioane de euro a ajuns la FCSB. Se realizează cel mai tare transfer din această varăgalerie foto

FCSB

Comentarii

O ofertă de 8 milioane de euro a ajuns la FCSB, pentru unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze foarte mulţi bani.

Cel mai tare transfer al verii s-ar putea realiza în următoarele zile. FCSB a primit o ofertă foarte tentantă, 8 milioane de euro, pretenţiile lui Gigi Becali sunt ceva mai mari, dar se negociază şi sunt şanse foarte mari să se ajungă la un acord.

Ofertă de 8 milioane de euro pentru FCSB. Şanse foarte mari să se facă transferul verii

În acest moment, cea mai importantă afacere din această vară a fost făcută de Universitatea Craiova, pe care Galatasaray l-a transferat în schimbul a 6,5 milioane de euro. Suma poate ajunge la 8,5 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

Recordul din această vară ar putea fi doborât de un transfer de la FCSB. Presa din Turcia anunţă că tot Galatasaray a făcut o ofertă de 8 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Gigi Becali cere însă 10 milioane de euro, dar sunt şanse foarte mari ca transferul să se realizeze.

Publicaţia Milliyet, una dintre cele mai mari din Turcia, susţine că şefii lui Galatasaray au propus 8 milioane de euro în schimbul lui Moruţan, însă au cerut ca banii să fie plătiţi în 4 ani.

Trebuie spus că echipa la care Gică Hagi a scris istorie are unele probleme financiare, motiv pentru care nu-şi poate permite să plătească toţi banii pe loc. De altfel, şi suma de transfer pentru Alex Cicâldău va fi plătită tot pe parcursul a 4 ani.

De partea cealaltă, Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer. Pe lângă aceste condiţii, a impus şi ca suma să fie plătită într-o singură tranşă. Şefii lui Galatasaray nu vor ceda însă.

Jurnaliştii turci susţin că oficialii turci urmează să facă o nouă ofertă. De această dată, şefii lui Galatasaray vor propune suma de 10 milioane de euro, suma cerută de Gigi Becali, însă vor ţine de condiţia ca suma să fie plătită în 4 ani.

Ziariştii turci sunt optimişti şi scriu că cei de la Galata fac eforturi serioase ca transefrul să se realizeze. Sunt astfel şanse foarte mari ca transferul lui Olimpiu Moruţan să devină cea mai importantă din această vară şi printre cele mai tari afaceri din istoria Ligii 1.

Fatih Terim a anunţat oficial că-l vrea pe Moruţan

Antrenorul lui Galatasaray a vorbit pentru prima dată despre un eventual transfer al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Legendarul Fatih Terim a recunoscut că şi-l doreşte în echipă pe mijlocaşul de 22 de ani şi speră că transferul se va realiza:

”Moruţan este un fotbalist de calitate foarte bună. Bineînţeles, aş vrea ca el să fie cumpărat la un preţ accesibil. Vom aştepta şi vom vedea cum evoluează lucrurile”, a spus Fatih Terim.

viewscnt
Articole similare