Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Ofertă imensă pentru Olimpiu Moruţan: "M-au contactat!". Gigi Becali, tun de senzaţie

ALERTĂ | Ofertă imensă pentru Olimpiu Moruţan: "M-au contactat!". Gigi Becali, tun de senzaţie

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) poate da un tun financiar de proporţii. Al Ain şi o echipă din Spania îl vor pe Olimpiu Moruţan (22 de ani), cel mai bun pasator din Liga 1 şi una dintre "perlele" patronului de la FCSB, iar unul dintre aceste două cluburi ar fi gata să achite nu mai puţin de 15 milioane de euro în schimbul său. Agentul lui Moruţan a făcut dezvăluirea despre oferta primită de Gigi Becali.

Gigi Becali, tun financiar de proporţii! Ce club oferă 15 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan

După ce l-a vândut pe Dennis Man (22 de ani) la Parma pentru 13 milioane de euro, Gigi Becali poate da un nou tun pe piaţa transferurilor. Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruţan, a anunţat că Al Ain, dar şi o echipă din Spania, l-au contactat pentru a se interesa de transferul lui Moruţan, iar una dintre ele ar fi gata să achite 15 milioane de euro.

Al Ain a mai făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan, refuzată de Gigi Becali. „M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis că nici nu se pune problema. În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare. Undeva la 15 milioane ar fi preţul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preţ pe Olimpiu”, a punctat Florin Vulturar, conform Pro TV.

Olimpiu Moruţan face cel mai bun sezon al carierei la FCSB. Fotbalistul pe care Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Botoşani cu 700.000 de euro este în mare formă. Fotbalistul român a marcat de şase ori şi a livrat 12 pase de gol, fiind cel mai bun pasator decisiv din campionatul intern. Moruţan a mers la EURO 2021 U21 alături de naţionala de tineret.

  • 29 de meciuri a jucat Olimpiu Moruţan la FCSB în toate competiţiile acestui sezon
  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalitunfinanciarolimpiu morutantransfer15 milioane de euro 

viewscnt
Articole similare