Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Omrani, înapoi în Ligue 1! France Football a făcut anunţul: atacantul CFR-ului dă lovitura carierei

ALERTĂ | Omrani, înapoi în Ligue 1! France Football a făcut anunţul: atacantul CFR-ului dă lovitura carierei

CFR Cluj

Comentarii

Bilel Omrani (26 de ani), atacantul campioanei CFR Cluj, a ajuns în celebra revistă France Football. Francezii au remarcat ascensiunea pe care fotbalistul a avut-o în România, din 2016 până în prezent.

Omrani a fost unul dintre oamenii de bază ai CFR-ului în ultimele două sezoane, cu un randament foarte bun, lucru care a atras atenţia celor de la France Football. Celebra revistă din Franţa a urmărit traiectoria lui Omrani şi l-a inclus pe acesta pe o listă a jucătorilor care, la un moment dat, s-ar putea întoarce în Ligue 1.

Atacantul a fost crescut de Olympique Marseille şi a fost promovat la echipa mare a francezilor de Marcelo Bielsa.

"Un alt om, un alt fotbalist. Bilel Omrani s-a transformat în România, la CFR Cluj, şi a uitat aşteptările din primii săi ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A câştigat două titluri, o Supercupă  României. A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, lansat în Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum. La 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valorea sa de piaţă e cuprinsă între două şi trei milioane! E gata de o reîntoarcere triumfătoare în Ligue 1?", scriu francezii de la France Football despre Bilel Omrani.

În acest sezon, Omrani a ajuns cu CFR Cluj până în 16-imile de finală ale Europa League. CFR e pe primul loc în Liga 1, cu şanse mari să cucerească al treilea titlu la rând. Atacantul francez a marcat 13 goluri şi a livrat patru pase de gol în 38 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, într-un lot al CFR-ului în care are concurenţă mare pe post. Ţucudean, Rondon şi Traore sunt varintele pe care le mai are Dan Petrescu la dispoziţie.

Perioada de mercato din iarna care a trecut îi putea aduce un transfer important lui Bilel Omrani, după ce s-a discutat de un interes al lui Celtic pentru francez. În cele din urmă, acesta a rămas la CFR Cluj şi îşi poate îmbogăţi palmaresul.

  • 2,8 milioane de euro este cota lui Bilel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 - o Cupă a Ligi Franţei a câştigat Omrani cu Olympique Marseille, în 2012
  • 37 de goluri şi a 28 de pase de gol a înregistrat Omrani în 141 de meciuri la CFR Cluj, din 2016 până acum

Afla mai multe despre: bilel omraniomrani cfr clujomrani ligue 1omrani ligue 1 transferomrani transfer ligue 1 

viewscnt
Articole similare