Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ pentru FCSB, CFR şi Craiova. Investiţii masive într-un club de mare tradiţie din România. Se naşte o nouă forţă în Liga I: "Ne apucăm de un stadion pentru cupele europene"

ALERTĂ pentru FCSB, CFR şi Craiova. Investiţii masive într-un club de mare tradiţie din România. Se naşte o nouă forţă în Liga I: "Ne apucăm de un stadion pentru cupele europene"

Superliga

Comentarii

FC Argeş este revelaţia anului 2021. Piteştenii au parte de un parcurs excelent sub comanda lui Andrei Prepeliţă şi se pot lăuda cu şapte victorii, patru remize şi o singură înfrângere în cele 12 meciuri jucate în acest an.

Astfel, în urma evoluţiilor foarte bune din 2021, FC Argeş a început să lupte cu şanse reale la play-off. Piteştenii sunt pe locul 8 în clasament, la un singur punct în spatele ocupantelor locurilor 5 şi 6, FC Botoşani şi Academica Clinceni.

Indiferent dacă va prinde sau nu un loc în play-off, FC Argeş se pregăteşte pentru o nouă etapă importantă din istoria clubului. Viorel Tudose, principalul sponsor al piteştenilor şi CEO al unei companii de furnizare a energiei electrice, promite un proiect revoluţionar pentru echipa lui Prepeliţă.

"Nu numai că ne dorim asta, dar FC Argeş va şi ajunge o echipă de top a campionatului. Vom începe reconstrucţia de la copii şi juniori. Primăvara aceasta, în luna mai, se va înfiinţa «Academia de Fotbal Dobrin Piteşti». Şcoala de fotbal «Nicolae Dobrin» va intra într-un parteneriat cu firma mea în colaborare şi cu celelalte şcoli de fotbal din judeţul Argeş şi din Piteşti, urmând ca dreptul de preempţiune al tuturor jucătorilor care vor ieşi de aici să aparţină clubului FC Argeş

Compania Naţională de Investiţii şi a aprobat un stadion de 15.000-17.000 de locuri, ultramodern. Probabil că va fi cel mai modern stadion din România de această capacitate. Stadionul va fi unul doar pentru fotbal. Sperăm ca în toamnă să obţinem autorizaţie de construcţie şi, în maximum doi ani, să jucăm în cupele europene pe acest stadion" , a declarat Viorel Tudose, principalul finanţator al clubului FC Argeş, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare