Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă pentru iubitorii fotbalului: ”Dacă nu revenim până la finalul lunii iunie, sezonul este încheiat în toate campionatele!”

Alertă pentru iubitorii fotbalului: ”Dacă nu revenim până la finalul lunii iunie, sezonul este încheiat în toate campionatele!”
Comentarii

Cel mai important om din fotbalul mondial, Aleksander Ceferin, a comentat pentru cotidianul La Reppublica situaţia actuală de criză.

Numărul pacienţilor bolnavi de virusul COVID-19 creşte de la zi la zi, iar aproape în fiecare săptămână un nou jucător din Europa este depistat pozitiv de coronavirus.

În opinia lui Aleksander Ceferin, fotbalul trebuie să revină cât mai rapid pentru că altfel, sezoanele din campionatelele Europei sunt pierdute:

”Există cel puţin trei opţiuni viabile în acest moment. Să revenim undeva la mijlocul lunii mai, în iunie, sau la finalul lunii iunie. Dacă nu vom reuşi să facem asta, atunci sezoanele din mai toate competiţiile importante sunt ca şi pierdute. Avem şi posibilitatea să ne reactivăm la începutul sezonului viitor, amânând-o pe următoarea. Vom vedea care este cea mai bună opţiune pentru ligi şi pentru cluburi” a mărturisit Ceferin.

Pierderi uriaşe după amânarea Campionatului European

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei germane Welt Am Sonntag, că pierderile forului european în urma amânării cu un an a Euro-2020 sunt de sute de milioane de euro, informează lesoir.be.

"Este clar că pierderile vor fi de sute milioane de euro după amânarea turneului final", a declarat el, menţionând că pierderile vor fi compensate din fondul de rezervă al forului, de aproximativ 575 milioane de euro.

Afla mai multe despre: aleksander ceferin 

viewscnt
Articole similare