Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă pentru Mirel Rădoi! Veste rea venită din Olanda despre Răzvan Marin şi ce a făcut Ajax în ultimul meci

Alertă pentru Mirel Rădoi! Veste rea venită din Olanda despre Răzvan Marin şi ce a făcut Ajax în ultimul meci

Stranieri

Comentarii

Ajax a câştigat cu Waalwijk în campionat, scor 3-0, dar Răzvan Marin a privit de pe bancă un nou meci. De altfel, mijlocaşul român nu a mai prins vreun minut în campionat din decembrie 2019, veste deloc bună pentru selecţionerul Mirel Rădoi.

În ultima etapă, Ajax s-a impus cu 3-0, datorită golurilor marcate de Tadic, Traore şi Huntelaar şi s-a desprins în fruntea clasamentului, după ce a acumulat 53 de puncte, fiind la şase puncte de Alkmaar, locul secund. 

Răzvan Marin a fost ocolit de antrenorul Ten Hag, care i-a preferat pe postul de mijlocaş central pe Van de Beek (n.r. - titular) şi pe Ekkelenkamp, cel care i-a luat locul olandezului, în minutul 79. 

Totuşi, românul lui Ajax, Răzvan Marin, s-a bucurat doar pe jumătate pentru victoria echipei sale. Internaţionalul român nu a mai jucat în Eredivisie de pe 22 decembrie 2019, atunci când a fost introdus doar pentru 36 de minute în victoria cu 6-1, cu ADO Den Haag, noul club al lui Tudor Băluţă. 

Pentru Ajax, Răzvan Marin a jucat ultima dată în Cupa Olandei, pe 22 ianuarie 2020, atunci când a prins 90 de minute cu Spakenburg. 

Decizie grea pentru Mirel Rădoi la naţională

Selecţionerul naţionalei României se bazează pe Răzvan Marin în "barajul" pentru EURO 2020, dar situaţia românului la Ajax i-ar putea da planurile peste cap. 

Echipa ideală a lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda:

  • (4-2-3-1): Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Radu Ştefan, Toşca/Bancu - Cicâldău, Răzvan Marin - Dennis Man/Dorin Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi, Mitriţă/Florinel Coman - Alibec/Puşcaş/Keşeru/Fl. Andone. 

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: razvan marinajaxrazvan marinmirel radoieuro 2020razvan marin nationala 

viewscnt
Articole similare