Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Plecare de ultim moment de la Viitorul! Gică Hagi a anunţat totul în direct: "Păcat. Am pierdut un jucător mare!"

ALERTĂ | Plecare de ultim moment de la Viitorul! Gică Hagi a anunţat totul în direct: "Păcat. Am pierdut un jucător mare!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul pierde un jucător important. Gică Hagi (55 de ani) a anunţat, la flash-interviul de după meciul Sepsi - Viitorul 3-3, că fotbalistul Cristi Ganea (28 de ani) va pleca de la echipă. Acestuia îi expiră împrumutul de la Athletic Bilbao, bascii care l-au cumpărat în vara lui 2018, pentru un milion de euro.

Cristi Ganea pleacă de la Viitorul! Gică Hagi: "Am pierdut un jucător mare!"

FC Viitorul a făcut egal în deplasarea de la Sepsi, 3-3, după ce a condus 2-0 şi 3-1. Echipa "Regelui" a pierdut avantajul şi partida s-a terminat la egalitate, iar Hagi a declarat că Ganea a fost cel mai bun jucător al său de pe teren, înainte să anunţe că acesta va pleca de la Viitorul. "A alergat cel mai mult. Şi-a dorit cel mai mult, l-am felicitat. Asta e. Păcat, am pierdut un jucător mare", a declarat Gică Hagi, la flash-interviul de după Sepsi - Viitorul 3-3, la Telekom Sport.

Cristi Ganea s-a întors la Viitorul la începutul lui 2020, împrumut pentru şase luni. Fotbalistul a jucat 679 de minute în nouă meciuri de la revenirea în România, timp în care a marcat un gol. Acum, Ganea se va întoarce la Athletic Bilbao. Bascii l-au cumpărat pe Ganea în vara lui 2018, de la Viitorul, după ce au achitat un milion de euro în conturile trupei lui Hagi.

Viitorul l-a transferat pe Cristi Ganea în 2015, de la FC Braşov, liber de contract.

La Athletic Bilbao, Cristi Ganea a jucat doar 67 de minute în două partide, iar apoi a fost trimis sub formă de împrumut în liga a doua spanolă, la Numancia, trupă pentru care a jucat 17 partide şi a oferit două pase de go, în 1.448 de minute.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Ganea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un tilu de campion are Crsiti Ganea în palmares, cel cucerit cu Viitorul în 2017, singurul din palmaresul constănţenilor

Ganea vrea să reuşească la Athletic Bilbao: "Mai am contract un an. Voi încerca să dau totul!"

Cristi Ganea va reveni la Bilbao şi va încerca să-l convingă pe antrenorul Gaizka Garitano că merită mai multe şanse decât i-au acordat predecesorii săi. Ganea speră să devină titular la formaţia de pe San Mames, după ce va face pregătirea de vară alături de basci.

"Mai am un an de contract cu ei, voi încerca să dau totul la antrenamente, să fac pregătirea de vară cât mai bună şi sper să prind lotul şi să joc. Vreau să rămân cât mai mult afară, în Spania, în primul rând, pentru că acolo am crescut, ştiu limba, ştiu fotbalul de acolo şi cred că pot să fac faţă acolo", a spus Cristi Ganea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagicristi ganeaviitorulplecaretransfer 

viewscnt
Articole similare