Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Pochettino îşi face bagajele. PSG poate aduce un antrenor uriaş!

ALERTĂ! Pochettino îşi face bagajele. PSG poate aduce un antrenor uriaş!

PSG

Comentarii

Formaţia Paris Saint-Germain a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Rennes, într-un meci din etapa a noua a campionatului Franţei. Pentru PSG este primul eşec din acest sezon, după opt victorii. Laborde în minutul 45 şi Tait în minutul 46 au marcat golurile victoriei lui Rennes, una care alimentează şi mai mult zvonurile care îl dau ca şi plecat pe Mauricio Pochettino de la cârma echipei lui Messi, Neymar şi Mbappe.

Cassano anunţă că Zidane ar urma să ajungă la Paris Saint-Germain

Antonio Cassano a vorbit despre viitorul antrenorului Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain.

În cadrul emisiunii BoboTV moderată de fostul mare atacant italian, Bobo Vieri, Cassano a vorbit despre acest subiect, la câteva ore după ce PSG a pierdut cu Rennes.

”Pochettino nu va avea viaţă lungă la PSG. Am auzit că se vorbeşte rău despre el. Pochettino e un tip grozav, un tip de nota zece, dar ca antrenor nu face niciun minut de tactică, iar echipa o cere. Cere sfaturi de la jucători, nu pot să cred asta. Nu a antrenat niciodată campioni şi acum are probleme în a face asta. Din ce înţeleg, dacă va continua pe această linie, va rămâne puţin timp la PSG. Atenţie, se pregăteşte Zidane” a explicat cel supranumit Fantantonio

Câştigător a trei UEFA Champions League cu Real Madrid, Zidane este un vis mai vechi al conducerii pariziene, iar actualmente este liber de contract. La Paris Saint-Germain, Zidane s-ar reîntâlni cu Sergio Ramos, un fotbalist extrem de apropiat de antrenor, dar ar avea şi ocazia de a-l antrena pe Leo Messi. Potrivit presei franceze, visul lui Zinedine Zidane este acela a prelua naţionala Franţei.

Mbappe, declaraţii surprinzătoare pentru RMC

În altă ordine de idei, Zidane ar putea să nu-l mai găsească la PSG pe Kylian Mbappe, care pare decis să o părăsească pe echipa antrenată încă de Mauricio Pochettino:

”Le-am transmis celor din club din timp faptul că nu mai rămân, pentru ca ei să aibă timp să reacţioneze. Am vrut ca totă lumea să aibă de câştigat din această afacere, să ne strângem mâinile, dar, le-am spus, de asemenea, că dacă îşi doresc ca eu să rămân, atunci o voi face”, a declarat Kylian Mbappe, pentru RMC Sport, privitor la dorinţa sa de a pleca vara trecută de pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: pochettinocassanombappezidane 

viewscnt
Articole similare