Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Pogba, OUT de la Manchester United. Starul francez pleacă gratis la o altă forţă a Europei

ALERTĂ | Pogba, OUT de la Manchester United. Starul francez pleacă gratis la o altă forţă a Europei

Real Madrid

Comentarii

Pogba ar dori să vină la Real Madrid gratis.

Pogba, gratis la Real Madrid

Paul Pogba se află în ultimele 12 luni de contract, iar jurnaliştii din Anglia susţin că francezul ar dori să vină liber de contract la echipă, vara viitoare. Mijlocaşul francez a fost foarte aproape de o venire pe Bernabeu în ultimele două veri, acolo unde Zidane l-ar fi dorit. Totuşi, chiar dacă compatriotul său nu mai antrenează gruparea Los Blancos, jucătorul lui Manchester United tot ar dori să vină în capitala Spaniei. 

Potrivit Daily Star, care este citat de Marca, Pogba vrea să plece de la United, liber de contract, actuala lui întelegere expirând pe 30 iunie, anul viitor, iar apoi îşi doreşte să semneze cu Real Madrid. 

Mbappe şi Pogba, gratis la Real Madrid, vara viitoare

Mbappe şi Pogba ar putea să fie transferaţi liberi de contract vara viitoare de spanioli, iar acest lucru ar putea deschide drumul lui Real Madrid pentru a obţine si semnătura lui Erling Haaland, chiar dacă de serviciile sale mai sunt interesate cluburi precum United, City, Chelsea, PSG şi Bayern Munchen. 

În urma pandemiei de coronavirus, La Liga a impus restricţii financiare, iar cluburile din Spania ar putea cheltui sume mari de bani vara viitoare. Perioada de mercato din vara lui 2022 ar putea să fie spectaculoasă pentru Real Madrid, iar Los Blancos i-ar putea aduce gratis pe Pogba şi Mbappe, iar cu banii rămaşi, îl pot cumpăra la Haaland. 

Fanii prezenţi pe Parc des Princes l-au fluierat pe starul francez

Francezul mai are un an de contract cu clubul din capitala Franţei, iar Florentino Perez îl aşteaptă cu braţele deschise pentru a construi o nouă echipă galactică la Real Madrid. Mutarea lui Messi la Paris ar putea să îl facă pe Mbappe să rămână, dar campionul mondial nu a luat încă oficial o decizie. 

Înainte de meciul lui PSG cu Strasbourg, a avut loc prezentarea lui Messi, în faţa fanilor, şi a celor 5 transferuri reuşite în această vară, însă starul argentinian a fost capul de afiş, iar francezii i-au făcut o primire incredibilă. 

Totuşi, în momentul când crainicul stadionului a anunţat numele lui Kylian Mbappe, fanii l-au fluierat pe francez, iar acesta a fost răspunsul suporterilor pentru jucătorul care încă nu şi-a prelungit înţelegerea.

Afla mai multe despre: real madrid-pogba-perez 

viewscnt
Articole similare