Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Primul star pe care FC Barcelona îl transferă în această vară. Jucătorul a fost surprins când făcea testele medicale

ALERTĂ | Primul star pe care FC Barcelona îl transferă în această vară. Jucătorul a fost surprins când făcea testele medicale

Campionate

Comentarii

FC Barcelona este pe cale să anunţe primul său transfer important din această vară. Sergio Aguero se află în Barcelona, unde a fost supus unor teste medicale, după ce în urmă cu un an a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng.

Transferul lui Sergio Aguero la FC Barcelona pare o chestiune de ore. Jurnaliştii spanioli l-au surprins în Barcelona, în timp ce se afla în vizită la clinica Creu Blanca, unde în urmă cu un an a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng.

Publicaţia Sport.es scrie că cei de la FC Barcelona vor să se asigure că atacantul în vârstă de 32 de ani este apt din punct de vedere medicală şi l-a supus la mai multe teste.

Primul star pe care FC Barcelona îl transferă. Aguero, supus unor teste medicale

Transferul lui Sergio Aguero la FC Barcelona nu este o noutate. Bun prieten cu Lionel Messi, starul lui Manchester City a fost o prioritate pentru Laporta încă de când a câştigat mandatul de preşedinte al Barcelonei.

Cum FC Barcelona are grave probleme financiare, Aguero a fost considerat o soluţie excelentă pentru atac, având în vedere că în această vară va rămâne liber de contract. În plus, este foarte bun prieten cu Lionel Messi, astfel că adaptarea n-ar trebui să fie o problemă.

Publicaţia Sport.es scrie că Aguero a fost surprins luni în Barcelona, unde a fost văzut intrând în clinica Creu Blanca. Aici a fost operat de doctorul Ramon Cugat, în urmă cu un an şi cei de la FC Barcelona ar vrea să se asigure că internaţionalul argentinian n-are probleme medicale grave.

Dacă testele vor fi un succes, Sergio Aguero ar urma să semneze un contract valabil până în 2023 şi anunţarea transferului ar trebui să fie o chestiune de ore. Mai ales că jucătorul trebuie să ajungă în cantonamentul naţionalei Argentinei, care joi joacă împotrive lui Chile.

Afla mai multe despre: aguero 

viewscnt
Articole similare