Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Răspunsul pe care Bogdan Planic l-a primit de la FIFA după ce a rupt contractul cu FCSB. Ce urmează pentru fundaşul sârb

ALERTĂ | Răspunsul pe care Bogdan Planic l-a primit de la FIFA după ce a rupt contractul cu FCSB. Ce urmează pentru fundaşul sârb

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic a primit răspuns din partea FIFA la solicitarea pe care fostul fundaş al FCSB-ului a făcut-o pentru a obţine o carte verde provizorie, care să-i permită să se transfere. Potrivit presei din Serbia, oficialii FIFA i-ar fi transmis că-i vor elibera un certificat care să-i permită să se legitimeze, astfel că acum se poate transfera.

Bogdan Planic a făcut o solicitarea la FIFA prin care a cerut o carte verde provizorie, care să-i permită să se transfere, chiar dacă este în conflict cu FCSB. Potrivit hotsport.rs, răspunsul FIFA a fost pozitiv şi forul internaţional urmează să-i elibereze un certificat cu ajutorul căruia îşi poate continua cariera.

Răspunsul pe care l-a primit Bogdan Planic de la FIFA

Este cunoscut faptul că FIFA le acordă o carte verde provizorie jucătorilor care au rupt unilateral contractul şi care se află în conflict cu echipele de care au aparţinut. Forul internaţional vrea astfel să nu restricţioneze dreptul la muncă al unui jucător. Cu ajutorul acestui certificat, fotbalistul în cauză se poate transfera liber de contract la orice echipă, cu excepţia celor din campionatul din care a plecat.

FIFA n-a făcut excepţie nici în cazul lui Bogdan Planic, cel care şi-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Potrivit presei din Serbia, forul condus de Gianni Infantino a răspuns pozitiv la cererea pe care Bogdan Planic a făcut-o pentru cartea verde provizorie.

Unde se poate transfera Planic după răspunsul pe care l-a primit de la FIFA

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Planic se bucură de o cotă foarte bună pentru campionatul României. Recent, jurnaliştii sârbi au scris că fostul fundaş al FCSB-ului are oferte de transfer de la Antalyaspor şi PAOK Salonic. De asemenea, şi CFR Cluj ar vrea să-l legitimeze, dar, până când se va lămuri conflictul cu FCSB, Planic nu are voie să evolueze pentru o altă echipă din România. Oficialii campioanei României vor astfel să nu-şi asume niciun risc.

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că îi va cere atât lui Planic, cât şi clubul care îl legitimează daune de 10 milioane de euro pentru rezilierea unilaterală a contractului. Fundaşul sârb avea încă un an de înţelegere cu FCSB. Cazul se va decide la TAS.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare