Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Revenire de top la FCSB! Gigi Becali, anunţ triumfător în culmea fericirii: "Vine din iarnă!"

ALERTĂ | Revenire de top la FCSB! Gigi Becali, anunţ triumfător în culmea fericirii: "Vine din iarnă!"

FCSB

Comentarii

FCSB se confruntă cu probleme la nivelul fundaşilor centrali, care nu sunt pe placul lui Gigi Becali (62 de ani), însă patronul roş-albaştrilor e convins că Dragoş Nedelcu (23 de ani) va rezolva dificultăţile din centrul defensivei atunci când va reveni după accidentarea gravă suferită în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia, pierdut cu 0-1.

Revenire de senzaţie la FCSB! Becali: "Vine din iarnă!"

Gigi Becali a fost tare nemulţumit de prestaţiile fundaşilor săi centrali, care nu-l satisfac din punct de vedere sportiv, deşi a schimbat o mulţime de apărători în ultimul timp. Becali nu găseşte, încă, omul potrivit, dar are încredere că Dragoş Nedelcu va fi cel care va reuşi să ducă centrul apărării la un alt nivel de performanţă atunci când va reveni pe gazon.

În conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buş (27 de ani) şi a anunţat că Toni Petrea şi Thomas Neubert vor face cuplu pentru revitalizarea FCSB, Gigi Becali a vorbit şi despre probleme din centrul apărării, moment în care şi-a exprimat încrederea că Nedelcu va fi omul potrivit. "Busquets" Nedelcu e accidentat în prezent şi va reveni din iarnă, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate.

"Avem nevoie de fundaşi centrali. Chiar doi. Dar, bine, din iarnă vine Nedelcu şi cred că va fi un bun fundaş central", a spus Gigi Becali, în cadrul conferinţei de presă organizate la palatul din Aleea Alexandru. Dragoş Nedelcu a mai jucat fundaş central la FCSB, dar nu a dat satisfacţia pe care Becali are încredere că o va da după ce se va reface din punct de vedere medical.

În prezent, Dragoş Nedelcu e accidentat, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi a fost operat. Fostul fotbalist de la Viitorul se află în plină recuperare, care va dura şase luni. Nedelcu va reveni pe gazon abia în iarnă, atunci când Gigi Becali îl aşteaptă să rezolve problemele din apărare.

  • 15 meciuri, un gol şi o pasă de gol a strâns Dragoş Nedelcu în acest sezon la FCSB, în toate competiţiile
  • 2022 este anul în care expiră actualul contract dintre Nedelcu şi FCSB
  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului care va fi reprofilat, potrivit transfermarkt.com

FCSB l-a transferat pe Dragoş Nedelcu de la Viitorul, în vara lui 2017, pentru aproximativ 2,5 milioane de euro. De atunci, Nedelcu a strâns 70 de meciuri şi a marcat de două ori, având în cont şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: gigi becali dragos nedelcugigi becali fundas centralbecali nedelcunedecul fundas centralnedelcu revenire 

viewscnt
Articole similare