Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Şoc pentru Gigi Becali! TAS a decis: FCSB pierde procesul! Lovitură decisivă pentru patronul roş-albaştrilor

ALERTĂ! Şoc pentru Gigi Becali! TAS a decis: FCSB pierde procesul! Lovitură decisivă pentru patronul roş-albaştrilor

Fotbal

Comentarii

Presa din Grecia anunţă că, fundaşul central sârb Bogdan Planic (28 de ani) a câştigat procesul cu fosta sa echipă, FCSB, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane şi s-a ales cu o sumă frumoasă de bani: 60.000 de euro!

Jurnaliştii greci de la "sndn.gr" anunţă că Bogdan Planic l-a învins la TAS pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi a primit o despăgubire de 60.000 de euro. Sârbul a fost foarte aproape să ajungă la AEK Atena, în urmă cu câteva luni, însă Becali a ameninţat formaţia greacă cu un proces în care va solicitat daune de 10 milioane de euro, dacă acest lucru se va întâmpla.

Atunci, oficialii celor de la AEK Atena au dat înapoi, chiar dacă ajunseseră la o înţelegere verbală cu jucătorul. În consecinţă, Bogdan Planic a continuat să-şi caute o nouă echipă, convins de faptul că nu poate pierde procesul la TAS cu FCSB. Într-un final, a semnat cu formaţia israeliană Maccabi Haifa, pentru care a şi bifat cinci meciuri până acum.

Bogdan Planic, furios pe decizia lui Gigi Becali!

Bogdan Planic mai avea contract cu FCSB până în iunie 2021. Nemulţumit de decizia luată de Becali de a-i băga pe fotbalişti în şomaj tehnic, fundaşul sârb a rupt contract cu deţinătoarea Cupei României, considerând că cele două luni de şomaj tehnic au fost, de fapt, luni de muncă neplătite, astfel contractul fiind încălcat de Becali.

Gigi Becali a contestat metoda prin care Planic şi-a rupt contractul cu FCSB şi a declarat că nu va renunţa vreodată la această luptă. Astfel, clubul care va semna cu fundaşul sârb se va trezi cu un proces din partea lui Gigi Becali, proces din care patronul roş-albaştrilor speră să obţină daune de zece milioane de euro.

"Sunt 100% că voi câştiga (n.r. - procesul), dacă am semnat contract cu el. O să vedem litigiul. Dacă am semnat contractul, cum să aibă dreptate? 10 milioane iau de la el, ori se lasă de fotbal şi nu mai iau nimic. Dar, dacă el joacă fotbal, orice echipă îl ia plăteşte 10 milioane (n.r. - de euro)", transmitea Gigi Becali, în urmă cu câteva luni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare