Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ | Starul lui Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Campioana pierde încă un jucător de bază: cu cine semnează

ALERTĂ | Starul lui Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Campioana pierde încă un jucător de bază: cu cine semneazăgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu îşi vinde unul dintre jucătorii săi preferaţi din mandatul de la CFR Cluj, fundaşul central Kevin Boli. Ivorianul se află în tratative avansate cu formaţia turcă Samsunspor.

Kevin Boli pleacă de la CFR Cluj! Samsunspor e gata să-l transfere

Se pare că negocierile dintre CFR Cluj şi Samsunspor sunt extrem de avansate, iar fotbalistul în vârstă de 28 de ani şi-a dat acordul pentru a se realiza mutarea. Conform oficialilor de la Samsunspor, este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va deveni jucătorul lor cu acte în regulă. Cu toate acestea, nu este menţionată şi suma de transfer, însă nu este exclus ca fotbalistul să plece liber de contract.

Kevin Boli este jucătorul pe care vrem să-l transferăm. Am vorbit cu el, totul este în regulă. Este o problemă între Boli şi clubul său. Dacă o rezolvă, vom semna cu el şi va veni la Samsunspor. El îşi doreşte să joace în Turcia pentru echipa noastră”, a afirmat preşedintele lui Samsunspor, Yuksel Yildirim, în presa din ţara natală.

Conform SpotMedia.ro, acţionarul celor de la CFR Cluj, Marian Băgădean, nu a putut confirma informaţi, însă nici nu a infirmat-o. Există zvonuri că CFR are datorii către jucător. În plus, fotbalistul este nemulţumit şi de faptul că este considerat al treilea fundaş central ca importanţă din echipă, după titularii Andrei Burcă şi Vinicius.

Starul lui Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Campioana pierde încă un jucător de bază: "Am vorbit cu el, totul este în regulă!"

Kevin Boli este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti pe care Dan Petrescu i-a antrenat la CFR Cluj. L-a adus în 2017 de la Viitorul lui Gică Hagi pentru 450.000 de euro şi a pus umărul la cucerirea primului trofeu din seria de trei consecutive ale CFR-ului. În vara următoare, CFR l-a vândut cu 2,5 milioane de euro în China, la Guizhou Hengfeng, acolo unde Dan Petrescu a antrenat o scurtă perioadă.

După doar şase luni, Kevin Boli s-a întors la CFR Cluj, sub formă de împrumut, iar în această vară a fost decisiv în lupta pentru titlu cu U Craiova, marcând un gol extrem de important pe terenul celor de la CSU Craiova, în meciul cu trofeul pe masă. CFR Cluj i-a activat clauza de cumpărare, iar Kevin Boli a semnat un contract pe doi ani. Cu toate acestea, Boli poate schimba din nou echipa în această vară.

  • 45 de meciuri şi 2 goluri are pentru CFR Cluj
  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a jucătorului.

Cine este Samsunspor

Samsunspor se află într-o regăsire a identităţii de altă. A promovat din Liga a 3-a în Liga a 2-a din Turcia şi îşi doreşte o nouă promovare. Aşa că investiţiile vor fi unele pe măsura ambiţiilor. Samsunspor a evoluat 30 de ediţii în SuperLig. Cele mai bune clasări din istorie au fost înregistrate la mijlocul anilor `80, atunci când a încheiat pe ultima treaptă a podiumului. Sezonul trecut în Liga a 3-a a fost primul din istoria de 65 de ani.

La Samsunspor a fost antrenor, în două rânduri, actualul antrenor al celor de la Dinamo, Gheorghe Mulţescu (1993-1997) şi (iulie-septembrie 2003). În primul mandat, Mulţescu a semnat a doua cea mai bună perioadă din istoria clubului, cu clasări în TOP 10 echipe din Turcia. La Samsunspor au evoluat fotbaliştii români: Marius Cheregi, Ovidiu Hanganu, Giani Kiriţă, Bogdan Stelea, Daniel Timofte, Constantin Luca şi Silvian Dobre.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta