Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Starul semnează cu Barca: "Avocaţii au primit contractul!" Laporta, mutare cu dublu câştig

ALERTĂ | Starul semnează cu Barca: "Avocaţii au primit contractul!" Laporta, mutare cu dublu câştig

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Sergio Aguero (32 de ani) e foarte aproape de realizare. Argentinianul e dorit pe Camp Nou, unde va ajunge liber de contract, după ce Manchester City nu i-a prelungit actuala înţelegere. Sergio Aguero e una dintre mutările cu care Joan Laporta speră să-l convingă pe Leo Messi (33 de ani) să semneze un nou contract cu Barcelona şi să-şi încheie cariera la echipa blaugrana.

Transferul lui Sergio Aguero la Barcelona e iminent! Avocaţii argentinianului au primit contractul din partea catalanilor

Sergio Aguero rămâne fără contract în vară şi a fost dorit de mai multe echipe mari, printre care Juventus şi Chelsea, dar Barcelona l-a convins. Argumentul imbatabil al catalanilor e Leo Messi, fotbalist cu care Aguero e foarte bun prieten de la naţionala "Albiceleste". Potrivit informaţiilor oferite în spaţiul public de jurnalistul Alfred Martinez, Barcelona e foarte aproape de a închide transferul lui Segio Aguero.

Sursa citată anunţă faptul că avocaţii lui Aguero au primit oferta contractuală din partea Barcelonei şi mutarea e foarte aproape de realizare. Apropiaţii atacantului argentinian sunt optimişti că Aguero va semna cu echipa de pe Camp Nou, în cele din urmă. Argentinianul e gata să accepte o reducere salarială pentru a îmbrăca tricoul blaugrana alături de Messi.

Aducerea lui Sergio Aguero pe Camp Nou e una dintre mutările cu care Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, speră să-l convingă pe Leo Messi să continue la rându său alături de formaţia din Catalonia. După 16 ani petrecuţi la club, Messi rămâne fără contract în vară şi poate pleca de la Barcelona dacă proiectul sportiv pe care i-l va propune Laporta nu va fi unul convingător.

Sergio Aguero se află de 10 ani la Manchester City, după ce a fost transferat în 2011 de la Atletico Madrid. Între timp, atacantul argentinian a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria "Cetăţenilor", cu 257 de goluri şi 73 de pase decisive strânse în 385 de meciuri. Ca şi palmares, Aguero a câştigat patru titluri de campion, cinci Cupe ale Ligii Angliei şi o Cupă a Angliei, iar în sezonul 2014/2015 a fost golgheterul Premier League.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Aguero în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
     

Afla mai multe despre: sergio aguerotransferbarcelonasergio aguerocontractjoan laporta 

viewscnt
Articole similare