Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Steaua a anunţat oficial că nu poate promova în Liga 1. Preşedintele clubului: ”Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti”

ALERTĂ | Steaua a anunţat oficial că nu poate promova în Liga 1. Preşedintele clubului: ”Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti”

Steaua

Comentarii

Colonelul Răzvan Ştefan Bichir, preşedintele CSA Steaua, a anunţat oficial că echipa nu va avea ca obiectiv promovarea în sezonul care urmează. Acesta susţine că nu mai este timp pentru ca clubul să-şi schimbe forma juridică.

Steaua a reuşit să promoveze în Liga 2 şi suporterii îşi doreau să continue drumul spre prima ligă. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla în sezonul care urmează. Preşedintele CSA Steaua a anunţat oficial că echipa nu va avea ca obiectiv promovarea, deoarece nu mai este timp pentru a schimba forma juridică.

În plus, Răzvan Ştefan Bichir lasă de înţeles că nici lotul de jucători nu-i permitea lui Daniel Opriţa să se bată pentru primele locuri din Liga 2.

Steaua a anunţat oficial că nu are drept de promovare

Steaua încearcă să revină în Liga 1, dar, în acest moment, regulamentul nu permite unui club departamental să joace pe prima scenă. Drept urmare, Steaua este obligată să-şi schimbe forma juridică pentru a avea drept de promovare.

Practic, clubul trebuie să intre în administrarea unei societăţi private pentru a avea drept de promovare. Însă Răzvan Ştefan Bichir, preşedintele CSA Steaua, susţine că nu mai este timp pentru aceste schimbări şi, drept urmare, nu-şi poate stabili ca obiectiv promovarea în Liga 1.

”În ceea ce priveşte echipa de fotbal şi a parcursului în Liga 2, ştim că aşteptările opiniei publice şi a suporterilor sunt foarte mari. Din respect pentru ei şi pentru tradiţia a ceea ce stă în spatele brandului Steaua, ne-am dori promovarea în primul eşalon chiar din acest an.

Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti. Să recunoaştem că nu putem fixa promovarea ca obiectiv la finalul sezonului actual din două motive:

1. Nu cred că vom reuşi să îndeplinim condiţiile impuse de Legea Sportului până la termenul limită.

2. Nu ne putem permite să facem paşi pripiţi şi să repetăm greşelile din trecut. Nu vrem să ne întoarcem cu mulţi, mulţi ani în urmă. Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa şi pentru a găsi cele mai bune soluţii care să respecte cadrul normativ în vigoare.

Avem tot sprijinul din partea MApN şi sunt convins că vom găsi sprijinul investitorilor serioşi din zona de bussines”, a declarat Răzvan Ştefan Bichir, în cadrul conferinţei de presă în care Daniel Opriţa a semnat prelungirea contractului.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare