Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Ştefan Radu, aproape de a semna cu un gigant din Serie A! Anunţul presei din Italia

ALERTĂ | Ştefan Radu, aproape de a semna cu un gigant din Serie A! Anunţul presei din Italia

Inter Milano

Comentarii

Presa italiană scrie, luni, că fundaşul Ştefan Radu este foarte aproape de a semna contractul cu campioana Italiei, Inter Milano.

Jucătorul român de 34 de ani este la final de contract cu Lazio, gruparea care nu mai doreşte prelungirea înţelegerii jucătorului cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei din capitala Italiei.

"Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operaţiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta", a anunţat jurnalistul Gianluca Di Marzio.

La Inter, Radu este dorit de fostul antrenor al echipei Lazio, Simone Inzaghi, numit recent la formaţia campioană după plecarea lui Antonio Conte.

Radu şi Inzaghi fac o echipă sudată. În urmă cu doi ani, antrenorul a insistat să i se prelungească românului contractul, deşi conducerea clubului Lazio nu-l mai dorea.

"Relaţia dintre cei doi este puternică (n.r. - au fost şi coechipieri) şi având în vedere că mai multor fundaşi de la Inter urmează să le expire contractele (n.r. - D'Ambrosio, Kolarov şi Ranocchia), Radu, care câştigă 1,3 milioane pe sezon la Lazio, este o soluţie bună", a scris Gazzetta dello Sport, la finalul lunii trecute.

Ştefan Radu a avut 33 de apariţii pentru Lazio în sezonul recent încheiat

Afla mai multe despre: radu ştefan 

viewscnt
Articole similare